Widok

Kalinówka - Matemblewo - proszę o opinie.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o pomoc osoby które były na weselu w Kalinówce. Interesuje mnie jedzenie, czy było go wystarczająco i szczególnie czy było ono dobre? Jak wygląda sprawa z obsługą, nadążają? Czy właściciele nie robią zbytnich problemów? Każde spostrzeżenie będzie dla mnie istotne. Dzięki wszystkim
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

Do mojego wesela jeszcze trochę czasu, ale rezerwację na salę mam właśnie w Kalinówce.

Póki co mogę tylko stwierdzić, że cena konkurencyjna, miejsce piękne, właściciele (oboje) naprawdę przesympatyczni, a przy wpłacaniu zaliczki (opłata za rezerwację terminu) otrzymaliśmy przystawkę na spróbowanie. Po wybraniu menu szykuje się już "pełnoprawna" degustacja.

Ale wiem, że istnieją drugi rok, więc jeśli chodzi o opinie nt obsługi i przebiegu wesela, również jestem tego bardzo ciekawa :)
przepraszam ale czy ja nie dowidze czy nie ma ceny przy przykładowych menu weselnych?

zainteresowało mnie to miejsce i myśle czy nie zorganizować tam naszego przyjęcia
image[/url]
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poproszę również o info w sprawie cenników menu ;-)
Ja również jestem zainteresowana opiniami o Kalinówce osób, które tam gościły na Weselu i same organizowały. Jak jedzenie? Smaczne, dużo?
Jestem też ciekawa jak Wasze odczucia odnośnie temperatury (bo nie ma klimatyzacji). Czy ktoś był tam, gdy temperatura na zewnątrz wynosiła powyżej 20 stopni? Czy nie jest duszno?

Będę wdzięczna za każdą informację :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry