Widok

Kalinówka - czy ktoś miał tam wesele?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję opinii o weselu w Kalinówce położonej przy ul. Potokowej w Gdańsku Matemblewie. Mieliście może tam wesele,prosiłbym o informacje na temat jedzenia, kontaktu z właścicielami itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam tam na weselu w zeszłym roku, miejsce ładne ale obsługa fatalna...Obiad podali zimny i nie było mowy o dokładce np. zupy - bo jak to kelnerka powiedziała, wszystko jest wyliczone co do osoby.
W trakcie wesela były ok 2 godzny bez jedzenia na stołach, potem na jednych stołach były juz zakąski a na drugich pojawiały się 30-40 min później :/
Co więcej wg mnie jedzenie nie było smaczne, czuć było, że to catering a nie przygotowywane na miejscu. W dodatku było go mało i kompletnie nie nadwało się pod "zagrychę" ale być może tu już para młoda dała ciała wybierając takie menu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co za bzdury!!! Przede wszystkim, to jedzenie jest przygotowywane na miejscu! Tam jest kuchnia! Smak potraw jest bardzo domowy, a wszystko podawane jest dość sprawnie. Ilość jedzenia zależy wyłącznie od tego co zamówiła para młoda. Jeżeli było go za mało, albo był moment, w którym nie było jedzenia, to należy winić wyłącznie parę młodą, bo to wszystko od nich zależało. Wszystko wybiera się samemu, ilość jedzenia również. Podkreślam, że ilość jedzenia zależy wyłącznie od pary młodej. Każda potrawa, zakąska, itp. są określane ilościowo przez parę młodą, a nie narzucane przez właścicieli. Jeśli zaś chodzi o smak potraw i całego jedzenia, to naprawdę jest świetny!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
hop :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety potwierdzam opinie poprzednikow. Kontakt fatalny z wlascicielami fatalny. Po telefonie mialam dostac smsa czy nasz termin jest wolny. Nie dostalam. Wyslalam meila z ponownym zapytaniem a odpowiedz dostalam po kilkunastu dniach. Po pytaniu kiedy mozemy podjechac i się umowic na spotkanie do dzisiaj nie dostalam odpowiedzi. Koleżanka miala taka sama sytuacje, ale doprosila sie wkoncu o menu i wstepna oferte. Niestety niezbyt atrakcyjną, bo bylo sporo doplat i korkowe. Także ciesze sie ze nie wyszlo bo strach myslec co by bylo juz przy weselu. Znalezlismy inne miejsce :)
My robimy wesele w kalinowce- czerwiec 2-17 i powiem szczerze,ze koszta mnie przerazaja..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No niestety, byłem w sierpniu tego roku jako gość, kontakt z właścicielem masakra, to już jego żona nawet zaczęła zwracać mu uwagę na niestosowne zachowanie, gości ustawiał jakby to było jego wesele, wtrąca się do wszystkiego i wszystkich nie zostawiając możliwości wyboru organizatorom wesela, choć jedzenie było smaczne, to nie smak organizacyjny pozostawia w dalszym ciągu dużo do życzenia. I jeszcze ostrzegam przed sąsiadami, jak będzie zbyt hucznie to potrafi przyjechać policja nasłana przez sąsiadów. No cóż, tak bywa.
do góry