Widok
Kameralne Tarasy
Kameralne Tarasy to inwestycja dobrze skomunikowana z Trójmiastem. Obok znajduje się przystanek SKM Reda. Wokół nie brakuje zielonych terenów, gdzie można jeździć na rowerze, biegać, spacerować - Reda otoczona jest lasami.
Istnieje tu także kompleksowa infrastruktura, która zapewni wygodę codziennego życia zarówno singlowi, parze, jak i rodzinie (m.in. przedszkole, restauracje, klub fitness i sklepy).
W ramach inwestycji powstaną czterokondygnacyjne budynki, w każdym z nich zaplanowano ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Codziennie przejeżdżam tamtą drogą do pracy, nie widać żeby ktokolwiek poruszał się po placu budowy.
Do tego polecam zweryfikować rzekomo ukończone projekty przez tego dewelopera. Były to inwestycje ukończone przez spółkę warsaw trust development, która ogłosiła upadłość w 2018. Dodatkowo aktualne osoby wchodzące w organy zarządzające firmą, według KRS nie miały żadnych powiązań z WTD.
Nie mówię, że jest to wałek na 100%, ale przed zakupem myślę, że warto zapoznać się z tą firmą i całą inwestycją dokładniej, a następnie samemu ocenić czy aby na pewno nam to odpowiada
Żadne pracę, nie ruszyły, widzę to na codzień z okna ,cały sprzęt zabrany, dwa razy ktoś się tam kręcił, nikt z biura nie odbiera telefonów, folia na oknach częściowo zerwana przez wiatr, na moje oko a znam się wygląda to jak przekręt ,a nie kryzys bo kilka budynków prawie skończonych a kilka tylko fundamenty, jakby ktoś budował z myślą oddania do użytku to by wykańczał budynek po budynku.
Ogólnie to inwestycja miała pewien przestój, ale teraz intensywnie ruszyła. Jeśli chodzi o ceny to ostatnio jak sprawdzałem, to zaczynają się od ok 8000 zł za m2 tak wiec jak na tę okolicę, to moim zdaniem cena całkiem niezła.
No zaletą tutaj jest moim zdaniem przede wszystkim lokalizacja do ceny nieruchomości. 5 minut do SKM I blisko do zieleni. Z tego co wiem to mają jeszcze dostępnych kilka mniejszych mieszkań.
No zaletą tutaj jest moim zdaniem przede wszystkim lokalizacja do ceny nieruchomości. 5 minut do SKM I blisko do zieleni. Z tego co wiem to mają jeszcze dostępnych kilka mniejszych mieszkań.
od 8 tys/m2, ale mogę się mylić bo pytałem sie już jakiś czas temu. Moim zdaniem dość atrakcyjna cena w porównaniu do innych inwestycji w pobliżu, szczegolnie biorąc pod uwagę dobre skomunikowanie. Z tego co jednak wiem, to już wiele mieszkań na sprzedaż tam nie zostało. Tak więc polecam zadzwonić do biura i zorientować się, jakie metraże jeszcze mają.
Przykre
Przykre czytać i w googlach i tutaj jak deweloper buduje wokół tej budowy historie, że kryzys zażegnany, że mieszkania sie szybko rozchodzą, a że i ceny bardzo dobre :) propaganda aż oczy łzawią. Mieszkam obok budowy, fakt 3 panów z ukrainy stawiali parę pustaków ostatnio 11.11 w nasze państwowe święto i to ostatni ruch jaki tam był, od ponad roku nic się nie zmieniło. Zanim kupicie, zastanówcie się dwa razy. Nie pozdrawiam dewelopera i jego zagrywek. Sąsiad.