Widok

Kamerzysta?!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś korzystał może z usług p. Ireneusza Wrosz z Rumi lub p. Krzysztofa Stefaniaka ze STUDIa VIDEO AGMA?! A może ktoś poleci dobrego kamerzystę?!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Każdy z nas ma inny gust , wszystkie wesela są inne , każdy wideo-filmowiec inaczej realizuje zlecenie , a łączy to wszystko tylko nazwa > pamiątka z naszego ślubu .
Tak więc zachęcam do spotkania się z wymienionymi osobami obejrzenia prezentacji a nie polegania na kogoś poleceniach > ach och itd. > może zachwalać będą sami siebie pod wieloma nickami :)

p.s. Szukasz dobrego wideo-filmowca ? to dzwoń >tel. 608 619 599
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.fotoewa.com/878.html - pan Mikołaj
naprawde poczatkowo podchodzilismy sceptycznie do pomysłu filmowania naszego wesela ale efekt jest tak fajny że absolutnie nie żałujemy
Polecam Marka Cabaja z Bemar Media. Kamerował u moich wszystkich znajomych i u mnie też :):)

Widziałam wiele pozytywnych opini na weselniku więc poszukaj i poczytaj

pozdrawiam i zycze powodzenia
image

Sprzedam musznik i kazmizelkę

mail : karolcia_vel@wp.pl
Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz.

Możesz wynająć kamerzystę (czyli operatora kamery) ze sprzętem lub bez, który nakręci kilka godzin materiału z twojego wesela, po czym odda ci surowy materiał.

Możesz też zatrudnić operatora, lub firmę, która zajmuje się produkcją filmów ślubnych. Wybór jest duży, i możesz wybrać styl, który ci odpowiada najbardziej.

Są firmy, które robią tradycyjne filmy ślubne, 3-4-godzinne lub dłuższe. Inni produkują filmy, które wyglądają jak w kinie - dużo podkładów muzycznych, super stabilne ujęcia, całość zazwyczaj dość krótka. Jeszcze inne firmy produkują filmy w dokumentalnym stylu, który znamy z telewizji. Niektóre firmy mają swój własny styl, inne powielają to, co robią inni. Sporo firm robi niestety "komerchę".

Na pewno powinnaś spotkać się z operatorem, który będzie na twoim ślubie i weselu. Zobaczysz jakie filmy montuje, ale też poznasz go i ocenisz. Powinien być inteligentny i mieć wiedzę na temat tego, co robi. Powinien cię zaciekawić. Powinniście się rozumieć nawzajem. Powinien też prezentować jakiś poziom (czyli raczej nie mokasyny i wąsy) i umieć mówić po polsku. Po prostym człowieku raczej nie należy się spodziewać wyrafinowanej produkcji. A chodzi przecież o zatrzymanie na zawsze niepowtarzalnych emocji, a nie wielkie rozczarowanie.
Do montażysty :)
Wszystko ładnie opisałeś w czym rzecz , a nie ach! och! itd. na forum i tego wideo-filmowca masz brać > bo tak ktoś napisał tu .
Mam pytanie ? wytłumacz mi o co chodzi z tym wąsem ? Jeśli chodzi o mój wąsik i on Tobie się tak nie podoba > to czekaj > wpadnę do Ciebie i Tobie ręcznie wytłumaczę > jaki ten mój wąsik jest ładny :) .

miłego wieczoru :) .

p.s. przeczytaj sobie wątek gdzie klientka chce oddać sprawę do sądu bo > dziecko dłubie w nosie oraz robi dziwne miny ? w czasie mszy , no i już się jej nie podobają zdjęcia które sama dała do czołówki w stroju bikini :) .
jeśli piszesz poważnie o tym, że masz wąsy, to wybacz, nie bierz tego do siebie. ale wąsy są jednak niemodne. 80-letni dziadek może mieć wąsy, ale nie 20-30 letni człowiek, czy w ogóle mężczyzna urodzony po wojnie ;) wąsy są po prostu oznaką tego, że ich właściciel nie podąża za modą, nie przywiązuje wagi do wyglądu. a od osoby filmującej wesele wymagać się powinno dobrego smaku. tak uważam. i wąsy ten smak - moim zdaniem - stawiają pod znakiem zapytania.

równie dobrze kobieta z afro na głowie wzbudzi moje wątpliwości. to wszystko jest kwestią dobrego smaku. tak uważam jacku, czy też jurku ;)

nie chcę nikogo dyskryminować, ale u operatora na ślubie, człowieka odpowiadającego za estetyczną stronę filmu, jest to mim zdaniem nieodpowiednie. wąsy u kierowcy ciężarówki - OK.

co do sądu - to jeśli zawarta była dobra umowa to nie będzie problemu.
Dokładnie montażysto, widzę, że znasz się na rzeczy. Panem Jackiem się nie przejmuj, bo na kilku innych forach też pisze bzdury ;-)
A co do kamerzysty to polecić nie mogę, ale odradzić, a raczej ostrzec przed kamerzystą Robertem L. z firmy Sawana z Gdańska. Poczytaj na forum, bo brak słów na powtarzanie...
Do montażysty :)
No nareszcie zaskoczyłeś , że wiemy kto jest kim :) choć Twoje różne IP. mnie myliły .
W wieku 20-30 lat to są moi synowie .

Do Pani Sylwi
Myli mnie Pani z kimś innym > kol. montażysta podał mój drugi nic który używam na innym forum ( na którym Pani nigdy nie była ) .

Złożyłem Pani ofertę w innym wątku , lub mogę Pani montaż filmu ogłosić w naszej bazie wolnych montażystów .

P.s. A może coś się stało Panu Robertowi ? Też jest człowiekiem , i ma problemy nadgonić pracę . Poganiany montażysta robi wiele błędów > może warto poczekać ? .
Jacku, nie mam wpływu na ip. Synów mogę ci tylko pogratulować ;) Wychodzi na to, że dzieli nas całe pokolenie!
Czyli wąsik mi pasuje :) mam taki podobny co Antonio Banderas w filmie maska > a nie jakieś wąsiska . Zgolę go kiedy zacznie robić się siwy :) .
miłego dnia
Korzystalam z uslug P. Irka. Jestem mega zadowolona. Film jest piekny! Polecilam go innym znajomym, ktorzy z niego rowniez skorzystali i rowniez sa zadowoleni. Polecam :))
Ja korzytsałam z usług p. Irka. Wybrałam go bo mój szwagier z niego korzystał na swoim slubie, również z czyjegoś polecenia. Ja także polecam w 100%!!
Witam,

Zapraszam do zapoznania się ze stroną http://www.arturfoto.pl

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry