Widok
wydaje mi się ze B&W ma inną strategię jeśli chodzi o robienie zdjęć, starają się robić je w różnych niepowtarzalnych miejscach, po to aby każda para miała inne zdjęcia. Nie jest dla nich żadnym problemem że zdjęcia bedą robione za trójmiastem. Osobiscie uważam ze zdjęcia w praku oliwskim mogą być bardzo piękne, ale są też inne cudowne miejsca gdzie można zrobić fajne foty. Różnica pomiędzy B&W a innymi fotografami (nie wszystkimi) polega na tym że poszukują nowych pomysłów i realizują je.
To tyle jesli chodzi o miejsce pleneru. Ocen technicznych walorów zdjęc nie podjmuję się, jak pisał Czerwcowy- nie jest to forum o fotografii.
Pozdrawiam
Czerwcowa
To tyle jesli chodzi o miejsce pleneru. Ocen technicznych walorów zdjęc nie podjmuję się, jak pisał Czerwcowy- nie jest to forum o fotografii.
Pozdrawiam
Czerwcowa
A ja nie rozumiem dlaczego każdy się tak zachwyca B&W i traktuje ich jak wyróżnik stylu. Oni nie robią oryginalnych zdjęć - może miejsca się zmieniają, ale pozy są te same - te same akcesoria (parasolka, która pojawia się na zdjęciu co drugiej pary) - ja osobiście wolę, aby fotki oddawały naturalne chwile szczęścia za ślubu, a nie pozowanki w stylu och ech...moim zdaniem ich fotki to jak teatrzyk dziecięcy - różne przebieranki i gadżety...a poza tym większość to photoshop i widać miejsca retuszu, które na odbitkach z labu nie będą dobrze wyglądać...
ale wybór należy do was, co kto lubi, to moje zdanie i tyle...
ale wybór należy do was, co kto lubi, to moje zdanie i tyle...
Witam takie ozdóbki do kościoła robi kwiaciarnia we Wrzeszczu Magnolia, mają tam specjalne stojaczki piękne sztuczne kwiatki, które wyglądają ja prawdziwe, Panie zrobią dekoracje kościoła jaką chcecie i z tego co wiem mają tez te wszystkie ozdoby do wypożyczenia, cen nie pamietam ale wydaje mi sie ze nie były to duże kwoty!!buzialki
XXX_2 czy jestes tak mało inteligętny żeby nie zrozumiec ukrytej ironi???
Co do tego wystroju to nie wiem jak moze się on wam dziewczyny podobac, jest obrzydliwy, metalowe stojaki, sztuczne kwiaty rażące w oczy, wszystko pozawijane tiulem... kicz i brak gustu, naprawdę kojarzy mi się ze slubem na wsi gdzie wszystko robi się w oparciu o zasadę "im bardziej napaciane kiczem tym lepiej", dobrze że jeszcze nie postawiliscie gipsowych aniołkow... a gdzie prostota? Czy wy dziewczyny naprawdę nie macie gustu czy poprostu staracie się byc na "siłę" uprzejme i słodkie? To nie o to chodzi na forum, żeby sobie słodzic i wazelinic tylko zeby wymieniac konkretne informacje o sprawdzonych firmach.
Co do tego wystroju to nie wiem jak moze się on wam dziewczyny podobac, jest obrzydliwy, metalowe stojaki, sztuczne kwiaty rażące w oczy, wszystko pozawijane tiulem... kicz i brak gustu, naprawdę kojarzy mi się ze slubem na wsi gdzie wszystko robi się w oparciu o zasadę "im bardziej napaciane kiczem tym lepiej", dobrze że jeszcze nie postawiliscie gipsowych aniołkow... a gdzie prostota? Czy wy dziewczyny naprawdę nie macie gustu czy poprostu staracie się byc na "siłę" uprzejme i słodkie? To nie o to chodzi na forum, żeby sobie słodzic i wazelinic tylko zeby wymieniac konkretne informacje o sprawdzonych firmach.
powiem tylko .... nic nie powiem... wystrój----- ten kościół jest piękny- firma przesadziała z tym wszystkim..... może się to komus podoba ... mi zdecydowanie NIE.
Pozdr.
P.s. Ludziska, prostota jest piękna, nie widzicie w tym wszytskim przesady i kipiącego kiczu?????
P.s. 2 Kicz w umiarkowanje ilości jest ok- taki nasz folklor, ale bez przesady!!!! umiar!!!!
Pozdr.
P.s. Ludziska, prostota jest piękna, nie widzicie w tym wszytskim przesady i kipiącego kiczu?????
P.s. 2 Kicz w umiarkowanje ilości jest ok- taki nasz folklor, ale bez przesady!!!! umiar!!!!