Widok

Kamila i Michał

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ten chlopak ma taka tapete na twarzy czy to retusz? moj by sie w zyciu nie dal tak wymalowac hehehehe
no patrz Czerwcowa - zgadłaś - to że tak powiem ta sama osoba :-)
z której zresztą ja jestem bardzo zadowolona ;-) i pozdrawiasy dla Gosi!!!

a ponadto nie rozumiem dlaczego B&W się tak oburzyło ze zdjęciami w parku oliwskim - czyżby to była aż taka ujma dla fotografa? ;)
Masz rację Witch o Parku Oliwskim. Każdy ma swój gust i swoję wizje zdjęć więc nie rozumiem przechwalającego się b&w.
Ja miałam zdjęcia robione przez Arka 18.06. i jestem bardzo zadowolona chociaż nie były w Parku tylko w Kolbudach i na Starówce.

Monisia
wydaje mi się ze B&W ma inną strategię jeśli chodzi o robienie zdjęć, starają się robić je w różnych niepowtarzalnych miejscach, po to aby każda para miała inne zdjęcia. Nie jest dla nich żadnym problemem że zdjęcia bedą robione za trójmiastem. Osobiscie uważam ze zdjęcia w praku oliwskim mogą być bardzo piękne, ale są też inne cudowne miejsca gdzie można zrobić fajne foty. Różnica pomiędzy B&W a innymi fotografami (nie wszystkimi) polega na tym że poszukują nowych pomysłów i realizują je.

To tyle jesli chodzi o miejsce pleneru. Ocen technicznych walorów zdjęc nie podjmuję się, jak pisał Czerwcowy- nie jest to forum o fotografii.

Pozdrawiam

Czerwcowa
:-) ja też miałam swoją wizję zdjęć - ale pogoda mnie skutecznie uziemiła...
ważne że zdjęcia nie są sztuczne i że są piękne uśmiechy na buźkach!
a Gosia i Arek to przesympatyczne osóbki :-)
ten retusz jest okropny, wszystkie zdjecia z tym samym filtrem, gdzie tu naturalnosc, kolory i szczegoly? garnitur jak czarna plama, kolory zielonkawe... jak dla mnie to te zdjecia byly by fajne bez tej obrobki..a tak trąca myszką i targowym kiczem.
Adacho buraku - podreguluj sobie monitor bo nie dość że jesteś ślepy, to się kompletnie nie znasz ;)
A mi sie podoba! Podoba mi sie zreszta wszystko co jest inne! Kamila, nie przejmuj sie takimi burakami! Macie fajne zdjecia i tyle. W dodatku ladna z ciebie dziewczyna:)
A ja nie rozumiem dlaczego każdy się tak zachwyca B&W i traktuje ich jak wyróżnik stylu. Oni nie robią oryginalnych zdjęć - może miejsca się zmieniają, ale pozy są te same - te same akcesoria (parasolka, która pojawia się na zdjęciu co drugiej pary) - ja osobiście wolę, aby fotki oddawały naturalne chwile szczęścia za ślubu, a nie pozowanki w stylu och ech...moim zdaniem ich fotki to jak teatrzyk dziecięcy - różne przebieranki i gadżety...a poza tym większość to photoshop i widać miejsca retuszu, które na odbitkach z labu nie będą dobrze wyglądać...
ale wybór należy do was, co kto lubi, to moje zdanie i tyle...
a ja lubię takie rozmyte kontury, zdjęcia mi się podobają

Pozdrawiamy image
www.trojmiasto.pl/zdj_wym.phtml?url_zdjecie=/ogloszenia/zdjecia/285700/z285731.jpgmg]
image
Pozdrowienia dla Kamili i Michała.
A to ich ślub i dekoracja kościoła ,
I Sto lat Młodej Parze.
piękna ja nie miałam żadnej dekoracji, ale ta jest bardzo ładna
To był " Prezent Ślubny "
No i samochód też OK.
image
ale tylko wystrój czy cały??? te zbym chciała takie prezenty super
Polecam takie Dekoracje.
image
Tylko Dekoracja , _ z kierowcą - Gratis !
Kamila! Ktory ksiadz Wam udzielal slubu? I czy polecilibyscie go?
do góry