Kancelaria Prawna RIO

Doradztwo prawne

Gdynia, Śląska 54/5

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna - opinia Dzięki zaangażowaniu i pomocy Kancelarii RiO dziś moje problemy stały się...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 września 2023

Magdalena - opinia Bardzo polecam!
~Magdalena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 sierpnia 2023

Julia - opinia profesjonalne podejście, łatwy kontakt, nowoczesna kancelaria, a do tego w...
~Julia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 sierpnia 2023

Ela - opinia Bardzo miła obsługa i fachowe prowadzenie sprawy. Od samego początku...
~Ela
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 maja 2023

Weronika - opinia Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pracownicy są odpowiedzialni, mają...
~Weronika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Magda - opinia Jestem zaskoczona jakością obsługi. Od początku Doradca wysłuchał mojej...
~Magda
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Niezadowolony - opinia wątek zamknięty Tragedia! Nie polecam, strasznie drogo, wybierzcie co innego
~Niezadowolony
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 marca 2023

Jaszczur - opinia wątek zamknięty OOOO tak, zwłaszcza po upadłości !!!!!! To kpina, bo umowa z Kancelarią o...
~Jaszczur
-

dodano: 10 lutego 2023

Barbara - opinia wątek zamknięty Ja już zbliżał się do końca czekam na decyzję sądu czy będzie plan splaty czy...
~Barbara
-

dodano: 3 stycznia 2023

Jaszczur - opinia wątek zamknięty Witam wszystkich potencjalnych klientów Kancelarii RIO. Miałem nie zawracać...
~Jaszczur
1

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 1 kwietnia 2022

Jacek - opinia wątek zamknięty Szybko poszło! :) Niecałe trzy miesiące i jest OK.
~Jacek
-

dodano: 24 września 2021

Sebastian - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam kancelarie RIO ,jestem zadowolony z ich usług
~Sebastian
-

dodano: 17 września 2021

Wojtek U. - opinia wątek zamknięty Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Zdecydowanie polecam.
~Wojtek U.
-

dodano: 15 września 2021

Marek Przepióra - opinia wątek zamknięty Świetny kontakt z każdą osobą pracującą w kancelarii zarówno telefoniczny jak...
~Marek Przepióra
-

dodano: 9 września 2021

Magdalena - opinia wątek zamknięty Spróbować należy, nawet nie wiemy co można uzyskać- ja zawierzyłam i już po...
~Magdalena
-

dodano: 26 sierpnia 2021

Jerzy Cierpicki - opinia wątek zamknięty Polecam Kancelarie RIO, dała mi nadzieje na normalne życie. Bardzo fachowa...
~Jerzy Cierpicki
-

dodano: 26 sierpnia 2021

Liliannaewa - opinia wątek zamknięty Przede wszystkim solidność,szybkie działanie,pomoc w każdym momencie i...
~Liliannaewa
-

dodano: 25 sierpnia 2021

Aleksandra Homa - opinia wątek zamknięty Strach jest zawsze,ale nadzieja tez. Swoja nadzieje dostalam od Kancelarii...
~Aleksandra Homa
-

dodano: 15 sierpnia 2021

Michał Tomaszek - opinia wątek zamknięty Polecam Kancelarie Rio, dzięki nim mogę spać spokojnie. Ludzkie podejście do...
~Michał Tomaszek
-

dodano: 12 sierpnia 2021

Skalarek - opinia wątek zamknięty Witam jestem bardzo zadowolony z waszej ciężkiej pracy jesteście nie samowici...
~Skalarek
-

dodano: 11 sierpnia 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry