Widok

Kas Catering - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy są jakieś świeże opinie na temat Kas Catering?? jestem bardzo zainteresowana ta sala, ale jak widać chyba tylko ja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja miałam swoje wesele w Kas Catering , szczerze POLECAM!! super wrażenia i o to chodziło właśnie żeby ten dzień był niezapomniany i przez organizację wesela w takim miejscu tak się stało !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również byłam tam na weselu, znajomi mieli okrągłe stoły więc nie było ciasno, dużo miejsca do tańczenia.
Kula faktycznie powoduje, że praktycznie wszystko słychać no ale jak ktoś chce obgadywać to można wyjść na zewnątrz. Przytulny ogródek.
Pyszny tort!! Jedzenie równie smaczne. Obsługa szybka i niewidoczna!
Jak dla mnie zbyt nowoczesny pomysł na wesele ale to już kwestia gustu :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja bylam tam dwa lata temu na weselu... szczerze nie bardzo mi sie podobalo, stoly byly ulozone w stoliki po 8 osob i powiem wam ze przez to ze to ma jets taka wysoka kula to wszyscy wszystko slysza jak sie rozmawia, strasznie sie echo niesie, okropne to bylo... nie mozna bylo nawet pogadac przy stoliku to wszyscy slyszeli o czym rozmawiamy. Jedzenia bylo troszke malo, ale nie wiem czy to zalezalo od tego jakie menu wybrali czy poprostu od malych porcji. Ciasto zeszlo w 30 min cale ale nie wiem czy to mlodzi dowozili ciasto sami czy tam w cenie bylo, ciezko mi powiedziec.
Ogolnie jedyna fajna rzecza bylo to ze mozna bylo wyjsc na zewnatrz przewietrzyc sie, zapalic i tak chyba jakies rybki plywaly w potoczku to bylo fajne dla dzieciakow.
Ja nie chcialabym miec tak wesela, gdybym miala organizowac swoje... ale to takie moje skromne zdanie. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej ja równieź i też bazuje głównie na opiniach z ich własnej strony, także dołączam do pytania! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry