Widok
Kasia - ocena
Przy wyborze ekipy do remontu najbardziej zalezało mi na tym, żeby nie trzeba było wszystkiego pilnować. Mieszkam daleko, więc prawie cały remont odbywał się beze mnie, tylko z kontaktem telefonicznym i mailowym. Okazało się, że była to bardzo dobra decyzja.
Mieszkanie (50 m²) przeszło generalny remont według projektu architekta i całość udało się zrealizować w około 3 tygodnie. Na miejscu pojawiało się wiele spraw, które normalnie wymagałyby mojej obecności, ale
większość została po prostu sprawnie załatwiona przez p.Krzysztofa -
dostawa materiałów, kontakt z wykonawcą klimatyzacji.
Bardzo doceniam też to, że jeśli coś dało się zrobić lepiej niż
przewidywał projekt, dostawałam konkretną propozycję z wyjaśnieniem, a nie wykonanie "na siłę". Dzięki temu efekt końcowy jest nie tylko zgodny z projektem, ale w kilku miejscach bardziej praktyczny.
Po remoncie mieszkanie było dopracowane w najmniejszych szczegółach, co z opowieści znajomych wcale
nie jest takie oczywiste. Gdybym miała jeszcze raz robić remont,
wybrałabym tę samą ekipę bez chwili zastanowienia!
Mieszkanie (50 m²) przeszło generalny remont według projektu architekta i całość udało się zrealizować w około 3 tygodnie. Na miejscu pojawiało się wiele spraw, które normalnie wymagałyby mojej obecności, ale
większość została po prostu sprawnie załatwiona przez p.Krzysztofa -
dostawa materiałów, kontakt z wykonawcą klimatyzacji.
Bardzo doceniam też to, że jeśli coś dało się zrobić lepiej niż
przewidywał projekt, dostawałam konkretną propozycję z wyjaśnieniem, a nie wykonanie "na siłę". Dzięki temu efekt końcowy jest nie tylko zgodny z projektem, ale w kilku miejscach bardziej praktyczny.
Po remoncie mieszkanie było dopracowane w najmniejszych szczegółach, co z opowieści znajomych wcale
nie jest takie oczywiste. Gdybym miała jeszcze raz robić remont,
wybrałabym tę samą ekipę bez chwili zastanowienia!