Widok
Mieliśmy wszystkie smaki ale ta owocowa i bananowa nie są zbyt dobre (chociaż rzecz gustu może twojemu maluszkowi zasmakuje) Natomiast waniliowa i herbatnikowa są pycha. Są też kaszki w słoiczkach jedna waniliowa (mój synek nie chce jej jeść) i czekowadowa (bardzo ją lubi). Obiadki i deserki też są dobre. Mój woli właśnie te Rossmannowe niż Gerbera.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4645999
wynika z tego że te kaszki dla Rossmanna robi Humana ;)
wynika z tego że te kaszki dla Rossmanna robi Humana ;)
Ja czasami kupowałam słoiczki Rossmanna, Gosia wsuwała je bez problemu. Pieluszki niedawno też testowaliśmy z wynikiem pozytywnym :)
Jeśli chodzi o MOM to nie wiem jak jest teraz, ale jakieś 1,5 roku temu szukałam dobrego jakościowo i wygodnego w użyciu mięska, które będę mogła dodawać do własnoręcznie przygotowanych zupek. Były takie słoiczki Gerbera - zmielone mięsko z indyka albo z kurczaka. Niestety kiedy wczytałam się w etykietkę, okazało się że to MOM :/ Więc niekoniecznie markowa etykietka zapewnia dobre produkty...
Jeśli chodzi o MOM to nie wiem jak jest teraz, ale jakieś 1,5 roku temu szukałam dobrego jakościowo i wygodnego w użyciu mięska, które będę mogła dodawać do własnoręcznie przygotowanych zupek. Były takie słoiczki Gerbera - zmielone mięsko z indyka albo z kurczaka. Niestety kiedy wczytałam się w etykietkę, okazało się że to MOM :/ Więc niekoniecznie markowa etykietka zapewnia dobre produkty...