Widok

Kaszki z Rossmanna

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
ziewczyny czy kupowałyście kiedyś kaszki i dania i deserki w słoiczkach tej marki Rossman??jak Wasze opinie sa na ten temat??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje dziecko dania i deserki z rossmana je chętnie ,natomiast gotowe kaszki w słoiczkach nie za bardzo.Wydaje mi się że są jakościowo dobre bardzo dużo mam kupuje jedzonko w rossmanie a i cenowo nie jest najgorzej.
Nie tylko Mamy, również Ojcowie kupują
Mieliśmy wszystkie smaki ale ta owocowa i bananowa nie są zbyt dobre (chociaż rzecz gustu może twojemu maluszkowi zasmakuje) Natomiast waniliowa i herbatnikowa są pycha. Są też kaszki w słoiczkach jedna waniliowa (mój synek nie chce jej jeść) i czekowadowa (bardzo ją lubi). Obiadki i deserki też są dobre. Mój woli właśnie te Rossmannowe niż Gerbera.
Czyli nie są to gatunkowo jakiś odrzuty jesli chodzi o jedzonko w sloikach ?? wiecie tyle sie slyszy o roznych niespodziankach w jedzonku dla naszych maluszkow...
Kiedyś czytałam że te produkty są dość dobre jakościowo, są robione wg. niemieckich standardów które są dość rygorystyczne.

Mówiąc o niespodziankach w jedzeniu masz pewnie na myśli MOM?
Dokładnie ;-) właśnie też czytałam że jakościowo to produkty dobre i cena przystepna ale wiesz wole zasiegnac jeszcze opinii osób które kupuja te produkty ...
Ja też polecam :)
Mój mały wcina ze smakiem ... a już naprawdę wiele rzeczy próbowaliśmy deserki, obiadki i kaszki wszystko mu smakuje. Fajne też są takie jogurciki. Sądzę że warto spróbować.

Ja kupuję przeważnie te produkty dla Rossmanna albo BoboVita. ;)
Ja kupuje z babydream ta herbatnikowa, innych nie probowalam, ale ogolnie polecam produkty tej firmy.
Aha czyli kaszka herbatnikowa widze ze jest bardzo polecana ;-)
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4645999

wynika z tego że te kaszki dla Rossmanna robi Humana ;)
a słoiczki są ponoć robione przez HIPP ;)
moja córcia też dostaje i słoiczki z jedzeniem i owocki i uzywamy pieluch babyderam i uważam że są dobre jej smakuję ale nie wszystkie smaki bo jest wybredna ale najbardziej lubi budynie i pudingii zreszta mój mąż tej je lubi a czekoladowy jest ich ulubionym
Pieluszki Babydream nie są złe ... z pewnością najlepsze jakie miałam poza Pampersami.
Ja czasami kupowałam słoiczki Rossmanna, Gosia wsuwała je bez problemu. Pieluszki niedawno też testowaliśmy z wynikiem pozytywnym :)
Jeśli chodzi o MOM to nie wiem jak jest teraz, ale jakieś 1,5 roku temu szukałam dobrego jakościowo i wygodnego w użyciu mięska, które będę mogła dodawać do własnoręcznie przygotowanych zupek. Były takie słoiczki Gerbera - zmielone mięsko z indyka albo z kurczaka. Niestety kiedy wczytałam się w etykietkę, okazało się że to MOM :/ Więc niekoniecznie markowa etykietka zapewnia dobre produkty...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podobnie jest z parówkami (tymi specjalnymi dla dzieci) też zawierają MOM. Nie wiem jak ludzie mogą produkować takie świństwo dla maluchów. Ja synowi daje zwykłe parówki z Lidla mają 83% mięsa i nie mają wstrętnego MOMu
a wracajac do tematu takze polecam kaszke herbatnikowa :)
Widzę, że wszyscy preferują herbatnikową. W sumie coś innego bo ani Nestle ani BoboVita nie ma takiego smaku :)
My Babydrem uzywamy wszystkiego i jemy wsio

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry