Widok

Kaszubska Strzecha w Goręczynie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie Forumowiczki :) Mam przyjemnosć dołączyc dzisiaj do waszego grona i na początek pytanie za 100 punktów do Tych, którzy robili, bedą robili lub nie zrobili z jakiegoś powodu (jakiego?) w Kaszubskiej Strzesze. Co sądzicie o tym lokalu? Proszę o wszystkie opinie na temat tego lokalu, menu, właścicieli, okolicy, plusów i minusów, itp. Dzięki z góry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bylam tam w liceum na wycieczce z klasa ;-) szkoda ze zmieniaja wystroj bo bylo bosko

Dzięki dziewczyny za info. Byłam wczoraj w Goręczynie. Piękne miejsce, ale.... ta super strzecha jest w remoncie, przez co lokal traci wiele ze swojego uroku. Olu, wiedziałaś o tym?
My będziemy mieli tam wesele. Potrzebowaliśmy miejsca na 100 osób z noclegami - KASZUBKSA STRZECHA okazała się być bezkonkurencyjna. 4 lata temu wesele tam miał mój brat - niczego nie można było zarzucić ani właścicielom, ani obsłudze ,ani przede wszystkim smacznemu jedzeniu. Ten nieprzyjemny zapach z kurnika czuć tylko czasami - ale z drugiej strony takie są uroki agroturystyki :))) Co do osobnej sali do tańczenia , też nie jestem z tego powodu zachwycona,ale kaszubska strzecha ma w sobie tyle plusów,że ten jeden minus jakoś zniosę ;) Na weselu mojego brata ta sala nie stwarzała problemu i goście bawili się wyśmienicie.

bylam tam ostatnio sprawdzic co i jak na wlasne oczy:) po pierwsze odrzucil mnie na miejscu mega smrod! niedaleko jest kurnik i brzydko pachnialo... kolejnym minusem byla osobna sala do tanca... wlascicielka bardzo mila... okolica tez ładna... ja zrezygnowalam z tego miejsca:)
szukaj wątków betiblue :-) Ona miała tam wesele :D

do góry