Widok
Tylko się zastanawiam - czy wziąć właśnie lokalny zespół (który na pewno spodobałby się mojej rodzinie), czy może jakiś bardziej 'egzotyczny', ze względu na tych zagranicznych gości?(głównie italiańcy) Tak sobie myślę - może skoro wesele na Kaszubach, to lepiej zespół lokalny,co? Moja rodzina raczej w rumbie czy salsie nie czułaby się dobrze:), a chyba inni mogliby zobaczyć jak takie wesele na Kaszubach wygląda...
Wiesz co, oglądałam kilka płyt różnych zespołów, ale jak na razie bez efektów...
Oprócz wymagań dot. repertuaru, mam również 'życzenia' co do składu ilościowego - to znaczy 2-osobowy zespół (a takich jest najwięcej) to raczej nie zespół (przynajmniej tak uważa moja rodzina:), natomiast 6-osobowy (bo taki mieliśmy na oku) to ponoć za dużo, skoro gości będzie max. 70.... No i jak tu wszystkim dogodzić?:-)
Oprócz wymagań dot. repertuaru, mam również 'życzenia' co do składu ilościowego - to znaczy 2-osobowy zespół (a takich jest najwięcej) to raczej nie zespół (przynajmniej tak uważa moja rodzina:), natomiast 6-osobowy (bo taki mieliśmy na oku) to ponoć za dużo, skoro gości będzie max. 70.... No i jak tu wszystkim dogodzić?:-)