Widok
:-) Zaremba to nazwisko właścicielki. Potocznie mówi się "u Zarembowej", choć nawet nie wiem, czy tak nazywają się ich kwiaciarnie-z tego co wiem, mają 2: na Wybickiego przy Restauracji Chinskiej oraz na Jeziornej - prostopadła do 3-ego Maja: jadąc w kierunku Sierakowic po lewej stronie jest kwiaciarnia a po prawej ulica Klasztorna, a przy niej LO (do którego chodziłam:) a dalej Kolegiata. Wiesz gdzie to?
Witaj Pomarańczka.
Ja o bukietach na razie nie myślę:) , w końcu mamy czas. Prawdopodobnie jednak w Kartuzach, bo przecież najbliższej.
Ostatnio na ślubie kuzyna zauważyłam, że teraz chyba modne są bukiety w kształcie wachlarza, z kalii. Choć ja chyba wolę tradycyjne..
p.s. Jeszcze tylko 2 godziny w pracy i 3 tyg. wolnego!:-)
Ja o bukietach na razie nie myślę:) , w końcu mamy czas. Prawdopodobnie jednak w Kartuzach, bo przecież najbliższej.
Ostatnio na ślubie kuzyna zauważyłam, że teraz chyba modne są bukiety w kształcie wachlarza, z kalii. Choć ja chyba wolę tradycyjne..
p.s. Jeszcze tylko 2 godziny w pracy i 3 tyg. wolnego!:-)
izdona napisał(a):
"w zeszłym roku VideoTom kręcił wesele mojej Siostry
> i wyszło tak super, że i na naszym weselu będzie (ale to w
> przyszłym roku)" - FAJNIE FAJNIE FAJNIE , ŻE NASTĘPNA POZYTYWNA OPINIA :):):):):)
"no i 3. orkiestra - a znacie może Retro? ponoć
> z okolic Lęborka?" - NIE ZNAM NIESTETY :)
TEŻ POZDRAWIAM
I TEŻ JAK ZAWSZE GŁODNA JESTEM :))))
"w zeszłym roku VideoTom kręcił wesele mojej Siostry
> i wyszło tak super, że i na naszym weselu będzie (ale to w
> przyszłym roku)" - FAJNIE FAJNIE FAJNIE , ŻE NASTĘPNA POZYTYWNA OPINIA :):):):):)
"no i 3. orkiestra - a znacie może Retro? ponoć
> z okolic Lęborka?" - NIE ZNAM NIESTETY :)
TEŻ POZDRAWIAM
I TEŻ JAK ZAWSZE GŁODNA JESTEM :))))
Tak sobie śledzę ten wątek i śledzę aż sama postanowiłam wreszcie cos dopisać, bo: 1. Mama mojego Lubego (czyt. przyszła Teściówka:) też pochodzi z okolic Linii, dokładnie z Tłuczewa, a w Linii dość długo mieszkali. Teraz przeprowadzili sie bliżej Kartuz. 2. w zeszłym roku VideoTom kręcił wesele mojej Siostry i wyszło tak super, że i na naszym weselu będzie (ale to w przyszłym roku), no i 3. orkiestra - a znacie może Retro? ponoć z okolic Lęborka?
pzdr. dla Wszystkich Kaszubek:)
pzdr. dla Wszystkich Kaszubek:)