Widok
Wiesz co, oglądałam kilka płyt różnych zespołów, ale jak na razie bez efektów...
Oprócz wymagań dot. repertuaru, mam również 'życzenia' co do składu ilościowego - to znaczy 2-osobowy zespół (a takich jest najwięcej) to raczej nie zespół (przynajmniej tak uważa moja rodzina:), natomiast 6-osobowy (bo taki mieliśmy na oku) to ponoć za dużo, skoro gości będzie max. 70.... No i jak tu wszystkim dogodzić?:-)
Oprócz wymagań dot. repertuaru, mam również 'życzenia' co do składu ilościowego - to znaczy 2-osobowy zespół (a takich jest najwięcej) to raczej nie zespół (przynajmniej tak uważa moja rodzina:), natomiast 6-osobowy (bo taki mieliśmy na oku) to ponoć za dużo, skoro gości będzie max. 70.... No i jak tu wszystkim dogodzić?:-)
Tylko się zastanawiam - czy wziąć właśnie lokalny zespół (który na pewno spodobałby się mojej rodzinie), czy może jakiś bardziej 'egzotyczny', ze względu na tych zagranicznych gości?(głównie italiańcy) Tak sobie myślę - może skoro wesele na Kaszubach, to lepiej zespół lokalny,co? Moja rodzina raczej w rumbie czy salsie nie czułaby się dobrze:), a chyba inni mogliby zobaczyć jak takie wesele na Kaszubach wygląda...
Autor: floraska 25-07-2006 14:59 wyślij odpowiedź
No wlasnie nie wiem gdzie bylo wesele - ponoc to byla jakas duza, wspaniala sala, na rodzicach zrobila niesamowite wrazenie - tak sobie mysle, ze moze to wlasnie w Kczewie bylo?
A Wera 25 to kto??:)
Wera25 to forumka z "naszego" weselnika :):) też Kaszubka :) jak ja:)
(mam nadzieję, że nie zmyje mi głowy za to , że piszę o niej teraz, hihi)
duża sala to może tez być w Kłosowie :)
zapytaj mamy
No wlasnie nie wiem gdzie bylo wesele - ponoc to byla jakas duza, wspaniala sala, na rodzicach zrobila niesamowite wrazenie - tak sobie mysle, ze moze to wlasnie w Kczewie bylo?
A Wera 25 to kto??:)
Wera25 to forumka z "naszego" weselnika :):) też Kaszubka :) jak ja:)
(mam nadzieję, że nie zmyje mi głowy za to , że piszę o niej teraz, hihi)
duża sala to może tez być w Kłosowie :)
zapytaj mamy