Widok

Keratyna btx

Salon Urody Prestige Temat dostępny też na forum:
W piątek miałam zabieg keratyny btx, dziś 5 dzien po zabiegu, i zaledwie po 2 myciu włosy puszą sie jak dawniej, mimo stosowania zalecanych szamponów. Praktycznie mało widać już śladów po zabiegu który miał sie utrzymywać do 6 miesiecy.. Brak reakcji na wiadomość a po zabiegu jedyne co jest bardziej wygładzone (pomijając efekt od razu po zabiegu) to mój portfel. Nie wiem jak z innymi usługami w tym salonie ale tego nie polecam.
Moja ocena
obsługa: 1

jakość usług: 1

kreatywność: 1

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aplikacja keratyny nie jest zabiegiem skomplikowanym, ale długotrwałym i nie wybaczającym uchybień. Najwidoczniej została źle zaaplikowana.

Inna sprawa, to rodzaj keratyny. Tylko keratyna winogronowa może utrzymać się do 6mc, pozostałe zwłaszcza Botox mniej. Botox jest bardziej odżywką niż zabiegiem prostującym.

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Natalia - ocena (3 odpowiedzi)

Z roku na rok coraz gorzej. Panie nie radzą z rozliczeniami, jedna z pracowniczek żyje dalej w...

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

Marta - ocena (4 odpowiedzi)

Chciałabym wyrazić swoje głębokie rozczarowanie usługami świadczonymi przez tę firmę sprzątającą....

do góry