Widok

Kerilka

O niechze Cie wirtualnie usciskam, Siostrzyczko!!!
Ale mi poprawilas humor.A zeby bylo jeszcze smieszniej, to dzisiaj przed godzina poprosilam o fachowa pomoc w uruchomieniu mi Outlook Expressa i oto-objawienie-pojawily sie przede mna wszystkie moje maile i odpowiedzi, o ktorych istnieniu pojecia nie mialam, bo nie wlaczylam jednego drobiazgu oznaczonego oczywiscie po dunsku, wiec nic mi sie nie wyswietlalo.A teraz zostalam zasypana elektroniczna poczta i przepraszam Ciebie, Serenity, Agentke i Marzana za cale zamieszanie.Wszystko przeczytane i odpisane-i moze nawet ja sie wreszcie nauczylam.
Taak, tu jest naprawde fajnie-mam nadzieje, ze bede Cie tu widziec czesciej...
moja matka ogladala zdjecia i dostala zawalu na widok mnie w sukience hi hi...Po powrocie sie naslucham ARGH-
tak wogole to powinnas raczej wiedziec, ze zjawie sie w "kochanej"Polsce na troche na Wielkanoc- bron Boze nie z tesknoty za rodzinka, raczej z lnnych wzgledow...Znasz je dobrze...
Taak, tu mam prawie wakacje, ale lepiej nie myslec, co mi zgotuje moja"kochana" Akademia w czerwcu na powitanie...Polowe ludzi tam przeciez szlag jasny trafil, ze wogole udalo mi sie pojechac i nic by ich tak nie ucieszylo, jak robienie mi egzaminow poprawkowych.
Ale nie pora sie tym martwic.
alez usciskaj ode mnie swojego Brata i drugiego Pana i powiedz, ze maja "pozdrowienia" od N.(wlasnie jestem bombardowana Kosmicznymi Kroliczkami@v@). Umieram z ciekawosci, co tez slychac u R.i A.Ja chyba nie wytrzymam i zrobie dla ciebie zdjecie futrzanej osmiorniczki Alana-to jast po prostu zbyt piekne.I niech Ci M.opowie jak raz mialam ogromna ochote dac mu w morde i od tego czasu sie mnie boi, co jest po prostu wzruszajace...
Ja chce jakies opowiadanko!Niech Moc bedzie z Toba!Az boje sie pisac o Fletach, bo do konca popsuje sobie "hydeparkowy autorytet" hi hi ....:-)))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

TOMKO

A to sie co niektorzy zdziwia na widok swoich twarzy w internecie...Ale fajne te niektore zdjecia.PC!

Esclarmonde

zaznaczaj za kazdym razem krzyzykiem aby wiadomosc nie byla kasowana po wyslaniu, doczekaj do konca operacji wysylkowej i przeczytaj raport koncowy (czy wyslano czy tez nie), sa problemy z nr 501, 502 ale z innymi nie spotkalam sie. Jadlas dzis paczka lub jakies ciasteczko? Ja zjadlam 2 paczki i mysle ze za chwile sie ociele... Pozdrawiam lukrowo z dzemem z dzikiej rozy,

Tlusty Czwartek

Ratunku!
Zjadlam 3 pączki i na nastepnego spojrze chyba za rok!

???

CZY SWIAT SIE KIEDYS ZMIENI, A LUDIE ZACZNA MYSLEC JAK PRAWDZIWI HOMO ??

Krokus ( zolty )

Zimno ci pewnie w tym ogrodku oj zimno
Za wczesnie kwiatku za wczesnie
pozdrowienia

Wicherek

ostatnio nie krzycze za duzo.
ciekawe dlaczego.
normalnie wydzieram sie tak ze boli wszystkich glowa.

Homo

genizowani ludzie,
homo sapiacy ludzie,
myslacy ludzie?
nieeeeee
toz to by byla zmora dla polityka
stres dla nauczyciela
duma dla rodzica
a tego byscie nie chcieli

Plagiat

Twoje hmmm..., pode mna... ogloszenie jest tym, co sprawia, ze wierze w idee HP. I ludzi doń piszacych.

aha

Plagiacie, pytasz, czemu tego nie mozna wykrzyczec...
Coz, boby sie ekran rozszerzyl :), a tego chyba bysmy nie chcieli.
A jesli chcesz, mozemy powrzeszczec i wykrzyczec wszystko, co mamy do wykrzyczenia w niedziele kolo pomnika.
W ciagu ostatnich dwoch dni przeszlam chyba wszystkie stany ludzkiej duszy, naprawde.
Czy tez to byla czysta chemia w moim organizmie, niewazne.
Moge sie jeszcze wykrzyczec. Nawet musze.
Hmmm?

czas i przestrzen

to

Plagiat (Homo ;)

czyzby przemyslaenia po dzisiejszej lekcji polskiego z pania B. (to nie jest konieczne dla zachowania anonimowowsci, ona ma taka xwe - to tak dla nie wtajemniczonych ;)
czy tak ogolnie po wyjsciu ze szkoly, czy tak ogolnie o zyciu ??

Tak wogle

to postanowilem cos napisac ale mi sie nie chce....
jestem obolaly po polskim na ktorym czytamy ksiazke jeszcze raz pod przykrywka cytowania odpowiednich fragmentow...
mam dosc po angielskim na ktorym tlumaczylismy proste slowka z podstawowki...
mam dola po laczu z matmy....
a nade wszystko chce mi sie wymiotowac (napisalbym zygac ale nie wiem jak sie to pisze i czy wogle wolno cos takiego pisac ;) po lekcji na ktorej stary zwyrodnialy nauczyciel dyktowal nam z ksiazki, twierdzac jednoczesnie ze jest genialnym pedagogiem bo uczy wiele klas z roznych przedmiotow (zapchajdziura !!!) na ktorego lekcji wszytsko fruwa w powietrzu albo jst tylko 3 czy 4 osboy...

co tu duzo mowic... lacznosc w tlusty czwartek.... swieto...

p.s.
a do tego plagiata przy tym nie ma... ale juz mu sie nie dziwie....

abstrachujac od... wiary

nudzi mi sie wiec nie krzyczcie...

swiety kocha sieci
malteruje dzieci

kocha quake'iego jak siebie samego

swiety kocha sieci
malteruje dzieci

kocha quake'iego jak siebie samego

transfer duzy
tansfer maly
moze swietego byc

pliczek qruby
pliczek chudy
moze swietego byc

tak i moja skrzynka
tak i twoja skrzynka
moze swietego byc

tak i moja skrzynka
tak i twoja skrzynka
moze swietego byc
....
p.s.
tak na wszelki wypadek:
nie, nie jestem pijany

7sk

ogolnie
pan B. sie pod to lapie, Łoncznosici sie pod to lapie, zycie sie pod to lapie...

a swieci sa wytworem kultury i osiedli podobnych do bunkrow przeciwatomowych

Lennonka

to opowiedz mi o tym co chcesz wykrzyczec dobrze?
@ masz ponizej jesli bedziesz miala ochote napisac.

Lennonko

idee dla ktorych ludzie pisali do HP byly rozne, i poprzeczne i podluzne (cytat z lacznosci),
dlaczego ty pisalas do gratki nie wiem, ja pisalem poniewaz moglem swobodnie sie wypowiedziec, bo mialem braki w zyciu, ktorych nie udalo mi sie zapelnic samemu, no i tak powstal plagiat

zapraszam

zapraszam na www.pro.tera.pl

Esclarmonde

O niech mnie jakieś zjawisko atmosferyczne !!!
At last ! At last !!!
Do mnie jeszcze żadna odpowiedź nie doszła. A szkoda.
Ale cos Ci skrobne w najbliższym czasie. Ze szczegolami dotyczacymi R i A. Bo to jest warte opisania. Zgroza to jest malo powiedziane.
Ja sie z nimi wykoncze. Ale to nic. Trzeba byc twardym.
A co tam !
Wyslalam Ci liscik co prawda poczta zwykla, a nie
lotniczą. Ale jest gruby i poszedł.
Arggg...
Chwilowo więcej nie będzie, bo jadę do Gdańska zobaczyć się z Yume.
A...by the way...moja siostra nauczyła mnie grać w szachy. Jej jakie fajne.
I przeczytałam książkę w której dużą rolę odgrywały szachy. Jej jej jakie fajne.
Ale to SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER
Że będziesz na Wielkanoc. Tylko chlip, ja nie wiem czy ja będę. Ale któregoś dnia muszę choćbym miała postawić moich rodziców pod sciana i mierzyć do nich z kałasza.
Adios ! I zrób zdjęcie. I nie przejmuj się maniakiem.
Mój brat twierdzi, że ten facet ma coś nie wporządku z makówką. I obawiam się, że ma rację.
A na koniec: YO!
To cytat z Prattcheta. Piękna książka.

Fate

No a jednak jakims cudem udalo mi sie wejsc do internetu
Pogadamy rowniez tutaj?
Aha moj e-mail to:postregiment@go2, pl

GRATKOWICZE

Moze ktos chcialby pogadac?Zapraszam, , ,

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

do góry