Widok

Kerilka

O niechze Cie wirtualnie usciskam, Siostrzyczko!!!
Ale mi poprawilas humor.A zeby bylo jeszcze smieszniej, to dzisiaj przed godzina poprosilam o fachowa pomoc w uruchomieniu mi Outlook Expressa i oto-objawienie-pojawily sie przede mna wszystkie moje maile i odpowiedzi, o ktorych istnieniu pojecia nie mialam, bo nie wlaczylam jednego drobiazgu oznaczonego oczywiscie po dunsku, wiec nic mi sie nie wyswietlalo.A teraz zostalam zasypana elektroniczna poczta i przepraszam Ciebie, Serenity, Agentke i Marzana za cale zamieszanie.Wszystko przeczytane i odpisane-i moze nawet ja sie wreszcie nauczylam.
Taak, tu jest naprawde fajnie-mam nadzieje, ze bede Cie tu widziec czesciej...
moja matka ogladala zdjecia i dostala zawalu na widok mnie w sukience hi hi...Po powrocie sie naslucham ARGH-
tak wogole to powinnas raczej wiedziec, ze zjawie sie w "kochanej"Polsce na troche na Wielkanoc- bron Boze nie z tesknoty za rodzinka, raczej z lnnych wzgledow...Znasz je dobrze...
Taak, tu mam prawie wakacje, ale lepiej nie myslec, co mi zgotuje moja"kochana" Akademia w czerwcu na powitanie...Polowe ludzi tam przeciez szlag jasny trafil, ze wogole udalo mi sie pojechac i nic by ich tak nie ucieszylo, jak robienie mi egzaminow poprawkowych.
Ale nie pora sie tym martwic.
alez usciskaj ode mnie swojego Brata i drugiego Pana i powiedz, ze maja "pozdrowienia" od N.(wlasnie jestem bombardowana Kosmicznymi Kroliczkami@v@). Umieram z ciekawosci, co tez slychac u R.i A.Ja chyba nie wytrzymam i zrobie dla ciebie zdjecie futrzanej osmiorniczki Alana-to jast po prostu zbyt piekne.I niech Ci M.opowie jak raz mialam ogromna ochote dac mu w morde i od tego czasu sie mnie boi, co jest po prostu wzruszajace...
Ja chce jakies opowiadanko!Niech Moc bedzie z Toba!Az boje sie pisac o Fletach, bo do konca popsuje sobie "hydeparkowy autorytet" hi hi ....:-)))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć

Pamiętacie mnie jeszcze? Tu powracająca do życia
Nosnam. Napiszcie coś do mnie. Pozdrawiam.

Weiser

czy ktos byl na "Weiserze"? Kiszczak, Marzan np? Jak Wam sie podobalo nie tylko krecenie zdjec w ich nienaturalnym otoczeniu, calkowicie odbiiegajacym od mojego wyobrazeniu wspanialej ksiazki, ale i PRZENIESIENIE AKCJI na Slask? Mnie to bardzo rozczarowalo. I nie tylko to...

DAWIDEK

"Weiser DAwidek" mial swojego ducha, niepowtarzalny urok i niesamowita moc. To byla gdanska przygoda, mam nadzieje, ze kieduys starczy fundyszy na ekranizacje tej ksiazki a nie zmiane jej interpretacji, a wlasciwie sedna interpretacji, cos tam jednak zachowali, ale absolutnie nie to, co dla nmnie jako Gdanszczanki mieszkajacej w poblizu opisywanych terenow bylo najwazniejsze. Gdybym nie mieszkala w Gdanskum na pewno film zrobilby na mnie duze wrazenie, ale tak...

Else

Ogolnie rzecz biorac (sie mi to wyrazenie podoba:-) "Weiser" w zamierzeniu mial byc dowolna interpretacja ksiazki, a przeniesienie akcji na Slask bylo jak najbardziej zamierzone (wlasnie w tym celu)... z drugiej strony, przynajmiej wedlug mnie, oparcie filmu calkowicie na tresci ksiazki byloby lepszym rozwiazaniem. Ale byc moze tak to odbieraja tylko gdanszczanie ?

WEISER

TEN PSEUDOMETAFIZYCZNY FILM OBDARL Z DUSZY CALOM OPOWIESC, NIE UWZGLENDNIONO WSZYSTKIEGO CO TWORZYLO JEJ KLIMAT, TYSIONC NIEZBENDNYCH SZCZEGOLOW POMINIENTO JAKO NIEWAZNE. W CHWILI GDY GAJOS WYSEPLANIL " SLASK TO MAGICZNE MIEJSCE" MIALEM OCHOTE CISNONC LENNONKOM W EKRAN.

NOSNAM

NIE NOSNAM NIE PAMIENTAMY CIE.NIE WIEMY KIM JESTES...A CO?

ESCLARMONDE

MARZAN AKTUALNIE ZMIENIA COMP, I BENDZIE WIENC MIAL PRZERWE W NADAWANIU...ALE WROCI. NIE MOGE PRZYSTOPOWAC KISZCZAKI MAJOM TO DO SIEBIE ZE WIECZNIE SIE ROZPENDZAJOM.
CALUJE WE WSZELKIE WZGORKI , DOLINKI I ROZPADLINKI , CIAO.

PLAGIAT

KTOROM?

POSTREGIMENT

NIE CHCE MI SIE Z TOBOM GADAC...

WICHEREK

MASZ SZANSE ODZYSKAC KLISZE, GADALEM Z PHANTOMEM

Kiszczak

Ja jestem cierpliwa, ale jeszcze jeden taki text i odpowiedzi sie juz ode mnie nie doczekasz.To nie bylo zabawne.Dopiero co nauczyles sie jak wejsc do internetowego HP, nie pokazuj sie wiec od razu od najgorszej strony.Osobiscie wole, gdy zachowujesz sie jak dawny Jaskier...Radioaktywne pozdrowienia.

Gratkowicze

Nowe maile w książce adresowej, nowe tło - czy ładne?
Pozdrawiam wszystkich Gratkowiczów - witam Nosnam :-) - fajnie, że jesteś wśród nas!

www.trojmiasto.pl

Dziękuję ślicznie za bileciki :-).

Kerilka

Moja urocza Elfko, jakzez to byc moze???Serenity maile otrzymuje, Agentka tez, nawet dzis odezwala sie do mnie moja"ukochana"szkolka-chca bym przyjechala 2kwietnia na warsztaty kompozytorskie i nawet funduja mi podroz@v@"(megakropelka)...
A Ty nie dostajesz maili?Zmienilas adres czy co?Przeciez mi to pudlo wyraznie mowi, ze wyslalo!Nic juz nie wiem...Oj, zebys Ty wiedziala co ja ostatnio wykombinowalam...ale to nie temat na HP
Pozdrow swojego Brata i powiedz Mu, ze ma racje-facet wczoraj przykleil na szafce kartke z wzorami chemicznymi produktow spozywczych i liste wszystkich zakiupionych przez siebie proszkow z podaniem cen i sugestia, ze powinnysmy zwrocic mu za to czesc pieniedzy.Pilnuj Ty mnie, co bym mu za duzej krzywdy nie zrobila, mowiac , gdzie moze sobie te kartke wsadzic...
A czy dostalas nasz list, pisany jaszcze razem z M.?
Wiesz co, przyslij mi SMSem swoj adres internetowy-to trzeba sprawdzic!
Sciskam Cie mocno!

NEFER

BUUU...tu nie ma dobrych paczkow i dunskie slodycze wogole sa okropne.Sprobuje jeszcze raz z tymi SMSami...
List juz doszedl? Pozdrowienia!
Nosnam-milo Cie tu widziec!
Tomko...eee-sorry, ze pytam, ale kilka lat temu osoba o imieniu Tomir K. zglaszala mi obserwacje UFO...to nie jest popularne imie, tak wiec sobie pomyslalam, czy to przypadkiem nie Ty...Pozdrawiam!

Poziomko

witaj szczesliwy kwiatku! Jestes w przytulnym cieple w wygodnej doniczce. Wody masz pod dostatkiem i wiatr czsami ci wlaczaja. Niedlugo pewnie okryjesz sie bialymi kwiatkami by przywitac wiosne... Jest ktos kto o ciebie dba a ty cieszysz czyjes oczy. Ale nie martw sie o mnie. Bialy snieg okryl mnie ciepla pierzynka wiec wiatr nie robi mi krzywdy. Zasne teraz spokojnie- obudza mnie cieple promienie slonca. Bede cierpliwie czekac... Pozdrowienia

1/2kownik Kiszczak

Rączki na klawiaturkę i przestań kaleczyć wżdy i gęsi.
TAK, TAK wiem, że
"POLSKA JEZYK TO TRUDNA JEZYK"

Esclarmonde

nie wiem czy w Erze masz taka usluge ale w Plusie jest Text Plus Premium polega to na tym ze do abonentu doliczaja ci 10 zl netto ale za kazdy SMS placisz tylko 0, 30 gr a nie 0.60 gr, pozdrowienia

Krokus ( zolty )

Juz kwitne ! I bardzo chcialabym aby znajome ... kwiaty tez kwitly . i cieszyly nie tylko czyjes, - ale mialy
- Same - rozesmiane oczy

NEFER

Mam-ale jest jakas dziwna, zreszta by mi na jedno wychodzilo, bo i tak tu place ok30 gr za SMS.A moje do samej siebie i do M.wkoncu doszly-po ok 3 godzinach...
Wina operatora...pozdrawiam!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (160 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry