Widok
klucz jest tu smutny. 120 zl x 2 w miesiacy i x12=ok 3000 zl. a dodatkowo szok estetyczny - zaglądanie do dziury (przynajmniej niektórzy), szok kulturowy- w miescie było inaczej; była kanalizacja. I jeszcze poczucie krzywdy- miala być kanal. do 2017, a będzie do 2020. a jeszcze szok techniczny- jak wybije stolec.
czas wracac do domu
czas wracac do domu
to ja proszę o ten namiar na wywóz szamba za 90-100zł, bo jakoś ja płacę 120zł i żadna ze znanych mi firm nie bierze mniej
i proszę też o rady jak to zrobić żeby 10m3 wywozić raz na 2 miesiące, bo przy 3osobowej rodzinie wywozimy co miesiąc, przy rozsądnym użyciu wody, po prostu mieszkamy, gotujemy i myjemy się
i proszę też o rady jak to zrobić żeby 10m3 wywozić raz na 2 miesiące, bo przy 3osobowej rodzinie wywozimy co miesiąc, przy rozsądnym użyciu wody, po prostu mieszkamy, gotujemy i myjemy się
Co za typ szamba nie mam dziurawego i nie mam powodu aby kłamać szkoda ze nie możesz zrozumiec tego . Dobra zmywarka plus krany z ustaleniem temperatury ze po odkreceniu masz wode odpowiednia nie krecisz aby dobrac temp. I czujnik w szmbie aby nie wywozic za szybko tylko jak bedzie max pralka ktora bierze malo wody i juz masz oszczednosc po roku ci sie wszystko zwraca . Normalnie uzywamy wody jak ty nie leje wody do wanny 180 cm po beret dla jednej osoby jak bedzie kanaliza to jak ktos bedzie lal wode bez opamietania to wyjdzie nawet i 300 zl na 2 miesiace
Jakiś czas temu zdecydowałem się skorzystać z oferty firmy Świat Instalacji Grzewczych, która wykonała dla mnie odtykanie rur w naprawdę atrakcyjnej cenie. Wszelkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.