Widok

Kiedy ma powstac Skwer Banino?

Czy ktos zorientowany kiedy powstanie ten Skwer Banino? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bo to Banino kurort i wszystko drożej ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

strasznie drogie to sushi, w Gdańsku jest kilka lokali tańszych o 20-50%
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

sushi jak na banińskie standardy calkiem spoko :) ale fakt zanim obczaję całe menu trochę mi to zajmie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sushi dobre, choć mnogość pozycji w menu mnie przeraża.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktos moze podzielic sie opinia na tenat sushi?

co sie tam juz otworzyło/
co jeszcze sie otworzy/

tylko od Kondrata chyba aż

Kurczaki z Biedry powodują wscieklizne na tym forum. Zakażeni Baniniacy skaczą innym do gardel w necie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

wina średnie, tylko od Kondrata. Z piwem lepszy wybór.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale kto kurczaki w Biedronce kupuje no ludzie

W końcu coś porządnego u nas jest. Dobry wybór, ceny...muszę przyznać niezłe. nomen omen od alkoholu porządnego się zaczęło. Ale mam nadzieję, że z innych tematów też u nas coś w końcu porządnego będzie

U stomatologa można zapisać się na bezpłatne konsultacje/badanie w dniu otwarcia.

A piwka rzeczywiście wybór od groma :-D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wina extra
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Chyba miałeś/miałaś na myśli większy wybór piw niż przy domu seniora. Ja tam mam oczopląs. A nalewak...piwo z rana jak śmietana...mmmmmmmm. Wina moja lepsza połowa bierze..mówi że super.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kto normalny kupuje mięso w Biedrze???? Przecież wiadomo...jaka cena taki syf
Sklep mięsny jest bardzo drogi. W Źukowie u tego samego właściciela jest o 1/4 taniej. Sklep z pieczywem bez rewelacji. Sama sztuczna kicha jak w Biedronce i Lidlu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mięsny jest super, bardzo się cieszę, że powstał. Jakość w porównaniu z mięsem biedronkowym to niebo a ziemia. Kurczak jest świeży i całkowicie bezzapachowy (ten z biedry nawet z długą data 'zalatuje', a kiedyś kupiłam skrzydełka wręcz śmierdzące), karkówka się *smaży* a nie gotuje w nastrzykniętej wodzie i jest pyszna i mięciutka. Na oko ceny niby droższe, ale jak się uwzględni, że to cena mięsa a nie wody z dodatkiem mięsa to pewnie wyjdzie taniej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

jest już kilka sklepów, miesny drogi jak diabli, jakieś ciuchy beznadziejne - 2 sklepy, alkohole , wina dobre a tańsze w Lidlu i Biedrze piwo większy wybór obok domu seniora i taniej a to samo. Klinika stomatologiczna powstaje- zobaczymy jak będzie, Manufaktura mojej mamy nie wiem nie kupuję tam. A jakie jest wasze zdanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
i tak większość z nas jeździ do Gdańska czy Gdyni : do pracy, szkoły. Sytuację w Baninie nie zmienia kolejne sklepy lecz sprawna komunikacja i towarzyszący jej rozwój infrastruktury. No ale to nie z tym burmistrzem i spółką :(
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żeby do Gdańska nie jeździć
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

To może united cziken ma tańszą franczyzę

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry