Widok

Kiedy otwarcie biedronki na Obłużu???

wiecie coś??

Kolo Kauflandu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
09.07 otwarcie biedronki na unruga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
23zl kosztuja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a za ile są dady na takim otwarciu ?
z Pruszcza to daleko
Jadąc obwodnicą od strony Gdańska, jest dwupasmowy zjazd na Port i Obłuże.
Osobiście mam wątpliwości czy opłaca się tak daleko jechać na zakupy do Biedronki. Sprawdź lepiej na mapie i zdecyduj, ta biedra nie jest zbyt blisko od obwodnicy. Bez korków to jakieś 10 min. bo proste drogi ale w szczycie już gorzej.
jadąc od strony Pruszcza będzie drogowskaz na Oksywie/Obłuże??ja kojarz etylko ten zjazd od strony Pruszcz za Realem....czy to jeszcze dalej?
zjeżdżasz z obwodnicy na oksywie/obłuże i wjeżdżasz na estakadę kwiatkowskiego. Jedziesz nią do końca i na skrzyżowaniu skręcasz w prawo. Za szkołą po prawej wypatruj biedry, na pewno zauważysz. Nie jest daleko z obwodnicy.
a jadąc z obwodnicy to daleko jest???czy może gdzieś przy obwodnicy zjeżdżając??prosze o informację;)dziękuję
Annn dzięki wielkie za podpowiedz !!
NO NIESTETY, ZDJĘCIA NIE ZROBIŁAM:-)
A podesłałaby któraś z Was skan lub foto tej ulotki?

monik.robak@wp.pl

PLS :)
No to chyba teściową wyślę:-)wczoraj widziałam ulotkę i jestem zainteresowana:-)
z mojego obłużańskiego doświadczenia: jak było otwarcie biedry na Unruga, to promocyjne pieluchy dostaliśmy jeszcze na drugi lub trzeci dzień. Może zależy ile dowiozą.
hhee, ja z doświadczenia wiem, ze w biedronie przy stawku...jak jest jakas promocja to znika to wszystko od razu:/ kiedys byłam przed 9 po dresik dla młodego i nic już nie było
a ja mam pytanie - czy jak coś jest w promocji na otwarciu to szybko znika?Jak pojadę o 17 to jeszcze coś będzie czy trzeba tam z rana biec?
Z przystanku przy estakadzie nalepiej podjechać 141 i wysiąść na Benisławskiego przy targowisku, biedra jest tuż za nim.
Jadą tam też blisko: 182 i 128.
czy może ktoś potwierdzić jeśli otworzą 19 .07 i mam pytanie czy z przystanku z Estakady dojadę tam jakimś autobusem bezpośrednio ?dokładnie gdzie wysiąść ?
Nie było jeszcze żadnych promocji,bo Biedronka ma byc otwarta dopiero jutro...Pozyjemy,zobaczymy ;)
a co było w promocji
Chodzi o Biedronkę w Gdyni na Obłużu. Podobno sanepid nie przyjął pomieszczeń sanitarnych, zobaczymy co dalej...