Widok
Pozytywna Beta może wyjść w 11-12 dpo (zdarza się nawet 9-10), ale nie u wszystkich . Dużo czynników ma znaczenie i nikt nie fa gwarancji, że 4 dni przed miesiaczka Beta wyjdzie albo nie, tym bardziej, że nie ma podanej długości fazy lutealnej, sam fakt 4 dni przed miesiączka niewiele mówi :) podsumowując, Beta w dniu spodziewanej miesiączki będzie pewniejsza. Powodzenia
Dziewczyny odpuśćcie odpowiedzi do tej nawiedzonej laski, wczoraj pisała jako Klaudia (watek o żywotności plemników). Milion pytań o stosunek 28.12 i kiedy test, czy jest w ciązy, czy dobrze myje rączki. Klaudia vel Ola nie jesteś chyba zbyt bystra - pamiętaj, że tutaj widać IP. To samo, różne imiona, nowo zakładane watki. Co Ty masz nie tak z głową dziewczyno?
"Ala stosunek" grudnia. Parę dni później i kolejna owulacja 19 stycznia? Beta teraz nie ma sensu,nie ma możliwości ciąży. Nie ma owulacji w ciąży. Skoro jest owulacja nie ma ciąży. Plemniki z 28 grudnia nie przetrwają do owulacji 13-19 stycznia. Jeśli dostałaś okres w styczniu i wtedy była Beta ujemna koniec tematu, nie ma szans na późniejszą ciążę z tych samych plemników (tych z 28), bo one w śluzie niepłodnym żyją parę godzin. A nie ma śluzu płodnego po owulacjiiiiii! Zamknij wątek, ciesz się lutym i skończ z nieczystością. Zaoszczędzisz sobie siwych włosów.
Chodzi o to mi ze ala stosunek był 28 grudnia okres dostałam 8 stycznia 12 stycznia zrobiłam będę wyszła ujemna później kolejna betę zrobiłam 17 stycznia i tez wyszła ujemna przez stres i w ogóle bardzo schudłam i nadal się stresuje i pewnie mam zachwiane zaburzenia hormonalne i jeszcze betę robiłam 30 stycznia i tez wyszła ujemna prawdopodnie nie miałam owulacji teraz ale pytam bo 13 stycznia zaczęły mnie bolec strasznie jajniki i w ogóle i dlatego się pytam czy beta wykonana 3 stycznia w dniu planowanej miesiączki wyjdzie wiarygodny wynik jakby doszło do zapłodnienia i te plemniki by czekały czy coś albo ze doszło by do zapłodnienia między 13-17 styczniem to chodzi mi o to czy wyjdzie wiarygodny wynik w dniu miesiączki mojej czy będę moflam być w 100% pewna ze nie ma nic a nic , proszę o odpowiedz czy jak zrobię w dniu mojej planowanej miesiączki to będzie wiarygodny wynik i czy będę mogła być już spokojna
A czego nie zrozumiałaś w powyższym wpisie i tym z poprzedniego wątku, że test ciążowy zrobiony w dniu spodziewanej miesiączki jest wiarygodny? Ile osób i ile razy ma ci to napisać żeby do ciebie to dotarło? W sumie to co tam, rób bętę co tydzień przez najbliższe 5 lat i ciągle myśl o tym czy te biedne plemniki po tylu latach mogą spowodować ciążę.
Jeszcze jeden wątek o tych głupotach i trzeba zgłosić do administratora tego forum o usunięcie tej pani z forum i jej wątków o niczym, bo to wszystko to zwykły spam...
Jeszcze jeden wątek o tych głupotach i trzeba zgłosić do administratora tego forum o usunięcie tej pani z forum i jej wątków o niczym, bo to wszystko to zwykły spam...