Widok
Kiermasz ubranek dla maluszków
Witam,
słyszałam ostatnio, że w Kartuzach jest kiermasz ubranek dla dzieci - właściwie takie miejsce, w którym mamy spotykają się i wymieniają ubrankami...sprzedają/kupują...
Czy orientujecie się czy jest coś takiego na terenie Gdyni?
Moja córcia niedługo skończy 3 miesiące - szkoda jest mi wyrzucać to, co już za małe.
słyszałam ostatnio, że w Kartuzach jest kiermasz ubranek dla dzieci - właściwie takie miejsce, w którym mamy spotykają się i wymieniają ubrankami...sprzedają/kupują...
Czy orientujecie się czy jest coś takiego na terenie Gdyni?
Moja córcia niedługo skończy 3 miesiące - szkoda jest mi wyrzucać to, co już za małe.
czasami bywa w gdansku, ale trzeba sie zapisac z duzym wyprzedzeniem i zarezerwwac miejsce. jakby co jestem chetna. mam dwie córy obecnie nosza 74 i 104 i d takiego rozmiaru mam ubranka i inne dodatki.
prosze dezwac sie na prv lub maila, mam duzo ubranek od 56
Rozglądam się za miejscem, w którym można by zorganizować taki kiermasz.
Szkoły - czyli miejsca, które potencjalnie mają możliwości lokalowe - nie są skłonne do współpracy; w weekendy są zamknięte a w tygodniu są zajęcia.
Jest w Gdyni na Karwinach sala do wynajęcia (ok. 80 m2) ale odpłatna i średnio to się kalkuluje.
Pozostają nam kawiarenki lub knajpki - myślę, że to bezpłatnie - oczywiście w zamian za to, ze kupimy sobie u nich kawę czy herbatę.
Jeśli macie jakiś pomysł na miejsce - piszcie.
Pozdrawiam
Paula
Szkoły - czyli miejsca, które potencjalnie mają możliwości lokalowe - nie są skłonne do współpracy; w weekendy są zamknięte a w tygodniu są zajęcia.
Jest w Gdyni na Karwinach sala do wynajęcia (ok. 80 m2) ale odpłatna i średnio to się kalkuluje.
Pozostają nam kawiarenki lub knajpki - myślę, że to bezpłatnie - oczywiście w zamian za to, ze kupimy sobie u nich kawę czy herbatę.
Jeśli macie jakiś pomysł na miejsce - piszcie.
Pozdrawiam
Paula
w gdansku jest baby cafe obok galerii baltyckiej, jest sala z animatorka dla bobasow, w dzien malo ludzi moze tam?
Nie byłam tam (jestem z Gdyni) ale gdyby ktoś mieszkał niedaleko lub bywał czasem można zapytać panie czy jest taka możliwość - bo rozumiem, że w tym klubiku?
Na pewno będzie trzeba udzielić informacji ile osób i jak długo .. myślę, ze na pierwsze spotkanie nie przyjdzie nas dużo - chyba że zdążymy rozreklamować :) A gdyby udało się jakoś regularnie spotykać... zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Na pewno będzie trzeba udzielić informacji ile osób i jak długo .. myślę, ze na pierwsze spotkanie nie przyjdzie nas dużo - chyba że zdążymy rozreklamować :) A gdyby udało się jakoś regularnie spotykać... zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Dzwoniłam do baby Cafe. Mogą nam postawić kilka stolików. Mają bawialnie z animatorka. Jak przy okazji zamowimy po herbacie/kawie to mozemy się wymienić w tygodniu bo w weekend Mają imprezy
kobitki napiszecie do mnie na maila firmowego ze stopki i jakie dni Wam pasuja w tygdniu. bede miala adresy maillowe latwiej bedzie mi ogarnac
Każdy może dołączyć,z tym że ilość miejsc jest ograniczona.Na giełdę można się zgłosić drogą mailową na adres gieldamam@kartuzy.info. Opłata za stanowisko wynosić będzie 5 zł,pobrana zostanie o godz.9. Sprzedający będą mieli do wyboru dwa rodzaje stanowisk-na materacu z krzeselkiem lub na ławce z krzeselkiem.Mozna zabrac ze sobą wlasne stojaki i wieszaki.Dla sprzedających sala będzie otwarta od godz.8.Jezeli osoba,która zgłosi chęć udziału w giełdzie planuje dotrzeć na miejsce po godz.9,proszona jest o wcześniejszą informację telefoniczną bądź sms pod nr 606-620-709.W innym wypadku zarezerwowane wcześniej miejsca będą udostępnione zainteresowanym osobom. Giełda odbędzie się w Szkole Podstawowej nr 1 w Kartuzach przy ul.3 Maja 14.
mam dwa maile:) od Ciebie i Velvet. powoli sie zbieramy
2 chetne i to tyle? jak bedzie nas 8-10 t mozna cos rgaizwac
moze przyszly wtorek, sroda,czwartek ok 10?
ok, zadzwonię jutro i zapytam jak z terminami u nich.
w baby cafe jest nieaktualne, wlascicielka powiedziala, ze to bylby niekomfortowe dla innych gsci, ze oni jedza a my tu ciuchy. mozemy wynajac sale za symbliczne 200 zł+ vat.. jutro jeszcze zadzwonie do dmu kultury, zbaczymy, jakiej miesce sie znajdzie, a jak nie to zapraszam do mojego garazu:)
w domu kultury na morenie 50 zł za gdzine, proponują przyszly pniedzialek na 10
na zaspie przy pilotow 15 zł za godzine od 8 rano kazdego dnia. mysle, ze juz nic taniej nie znajde
na przymorzu 50 złz dwie godziny, moze byc srda 11
na zaspie przy pilotow 15 zł za godzine od 8 rano kazdego dnia. mysle, ze juz nic taniej nie znajde
na przymorzu 50 złz dwie godziny, moze byc srda 11
dajcie znac czy sie symblicznie jakos skladamy i spotykamy.
dziewczyny szkoda, ze nic nie pdpisujecie, a ja z geby robie cholewe.... na razie wyglada tak, ze sa 3 chetne, jak taka ilosc to zapraszam na morene na herbatke, obejdzie sie bez jeżdzenia i wynajmowania sali, mail znacie.
mi pasuje kazdy dzien do 12-13. 6 ego i 10-15 grudnia mi nie pasuje. ja mam 56-104
8-9 mi pasuje, odezwijcie sie na maila
to 9 ego mozemy sie umówic
10? morena adres i tel kom moge podac na prv
odpisalam na prv i maila
Szkoda że z wielkiego umawianie się niewiele wyszło. Mam kilka fajnych ubranek dla Starszej Córy. Dzięki Monika😊
mam 74 i 80 jeśli chcesz. Moja Córa zaczyna nosić. 86 spotkanie było kameralne - 2 osobowe:)