Widok

Kierowca zkm R

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Witam. Od pewnego czasu korzystam z usług komunikacji miejskiej. Musze przyznać,że przystojnych mamy kierowców szczególnie jeden wpadł mi strasznie w oczko. Nie wiem czy wypada czy nie umieszczać taki wątek na forum ale co tam.:) Z racji tego iż mam te 30 lat i sobie nie mogę podejść i zaczepić ot tak chciałabym się dowiedzieć czy są jakieś dyskretne triki ..sposoby żeby zapoznać pana z autobusu. Może panie z tego forum mają jakieś doświadczenia tego typu. Proszę o rady:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Podróżnik oj przykro mi ,że Ci nie wyszło z tą dziewczyną. Z tym liścikiem to widzę ,że rzeczywiście powinnam spróbować. Na pewno zajmie mi trochę czasu zebranie się na odwagę. Wpierw jednak chciałabym co nie co się dowiedzieć.:) Bo przecież nie dam żonatemu panu karteczki.( jeśli jest np:) Wtedy wgl dam sobie spokój. Pozdrawiam

Ojej ale mamy pogodę brrrr;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:-) fajny topic, ale te kacze buki to bedzie niewypal

jak nie masz smialosci podejsc do tego kierowcy i zwyczajnie zagadac. to co zrobisz jak dasz mu liscik na kaczych bukach i wysiadziesz?
pojdziesz z prawo czy w lewo? chodzi mi o to, że z pewnością będziesz chciała się schować a tam nie ma gdzie :-) przejdziesz na drugą stronę ulicy, staniesz na przystanku powrotnym i z dziobem jak burak zaczekasz na powrotny?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe Emi dobre dobre ....to samo pomyślałam hehe .. zapadnę się pod ziemie :) No no ale co racja to racja :)
jesli to jest ten to on nie jest zonaty ale ma dziecko..

Tak spotykamy sie caly czas :) Prawie codziennie sie widujemy , musimy nadrobic stracony czas,zawsze mi to pwtarza :P ON był tez mna zaineresowany , nie mial odwagi do mnie podejsc..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
:) oo to fajnie ;-) życzę powodzenia. O to dobrze ,że nie jest żonaty
(jeśli to on) przynajmniej nie mam wyrzutów,że szargają mną nieczyste myśli :p hehe A nie wiesz czy w związku ?? sorki,że tak pytam no ale ciekawość bierze górę. To silniejsze ode mnie :)
chyba nie :)
:) a imię jego znasz kochana?:)
Justa! Jutro ma być słonecznie, więc zakładaj bikini i dawaj do R :))))
Przeciez jedziesz na plaże:D
hehehe:) niestety unikam słońca bo nie mogę się opalać:P cera bardzo wrażliwa;/ naczynkowa. Także lipa:D Lilka a Ty będziesz? w jakim bikini?:"P:P
Przecież nie będzie wiedział, że nie możesz się opalać:P

Kupiłam nawet dwa:P ale jeszcze nie zdążyłam wykorzystać:/
to powiem Ci, ja mam inny dylemat...nie wiem, czy pójść dziś na wesele, z kimś kogo poznałam 2 dni temu:D a wesele w Elblągu:) Żeby nie było tak łatwo, pracuję do 17.00:)
O jaa. To nie zdążysz się wypindrzyć:P Co do nowo poznanego osobnika.... chyba nie będziesz sama się bawić? Jak fajny to nie ma się nad czym zastanawiać ..i jak chce.:)
Nie no on zaprasza:D Hm, powinien mi zapewnić dojazd-prawdę mówiąc;) Co tam, elastyczna jestem:) A osobnik - szału nie ma:P
Nie wiem, zastanawiam się:) Tłuc się pociągiem 2 h...
aha:) aaa to mi nie chciałoby się. Jak szału nie ma to nie warto hehe
Dokładnie taką decyzję podjęłam:) Nie warto.
Posiedzę w domu, napiję się winka, obejrzę jakiś film:) O!
justa ma na imię Marek :)
Lilka coraz bardziej mi sie podobasz :) hehehe szalu nie ma :) wiec umow sie ze mna. To dopiero bedzie szaleństwo :)
Na końcowym na Kaczych Bukach dajesz liścik i wysiadasz.
Od razu będziesz widzieć czy przeczytał czy nie; dalej już od niego zależy czy się odezwie czy nie.
W liście powinno być zawarte jasne zaproszenie do znajomości oraz uzasadnienie dlaczego lub w jakim celu chcesz go poznać, no i oczywiście numer kontaktowy.
Jednak, jeżeli ten kierowca wejdzie na to forum i poczyta sobie te wypowiedzi powyżej i poniżej (dotyczące wesela) to być może od razu zrezygnuje, bo ja bym tak zrobił.
Wymagania typu "ma mnie zawieźć, przywieźć" to wymagania sponsoringu.
Wg. mnie dylematem powinno być raczej pytanie "Czy chcę iść na wesele z kimś kogo znam 2 dni", ale widzę, że to akurat nie jest tutaj problemem.
Na weselu jednak byłam:) Osobnik nie odpuścił i wysłał samochód:) fajnie było i nie żaluję:)

Mężczyzno, hmm, powinnam się bać?;)
Podrózniku, skoro mężczyzna zaprasza i zależy mu, bym mu towarzyszyła to uważam, że do niego należy organizacja transportu, tym bardziej, iż wesele odbywa się spory kawałek drogi od Trójmiasta.
Widzisz, nie znasz mnie i nie możesz oceniać. Tłumaczyć Tobie nie będę.
No to super,że się wybawiłaś:) A mężczyzna chyba nie wie za bardzo co to sponsoring :) i nie w temacie jest;-) a co do mnie ..to zrobiłam sobie przejażdżkę do koleżanki na piwko do Rumi i specjalnie wyrwałam na ten autobus 17.25 a tu lipa;/ jakiś starszy pan za kierownicą buu :P
do góry