Widok

Kierowca zkm R

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Witam. Od pewnego czasu korzystam z usług komunikacji miejskiej. Musze przyznać,że przystojnych mamy kierowców szczególnie jeden wpadł mi strasznie w oczko. Nie wiem czy wypada czy nie umieszczać taki wątek na forum ale co tam.:) Z racji tego iż mam te 30 lat i sobie nie mogę podejść i zaczepić ot tak chciałabym się dowiedzieć czy są jakieś dyskretne triki ..sposoby żeby zapoznać pana z autobusu. Może panie z tego forum mają jakieś doświadczenia tego typu. Proszę o rady:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
a to jakiś wstyd podejść i zagadać ? w sumie to jestem niewiele starszy od Ciebie i tak sobie myślę że gdy jeździło się za małolata autobusami to ludzie że sobą rozmawiali ... a nawet się w nich poznawali. dziś jak ktoś gębę w autobusie otworzy to albo n******* albo z dałnem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyno odpusc sobie ten kierowca Marek ma zone .Ładne rzeczy tu się dowiaduje o moim męzu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Mili forumowicze jestem też kierowcą autobusu i dzięki waszym opisom wiem czego tak niektórzy panowie usilnie chcą siedzieć na pierwszym miejscu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hahaha;) Da się szybko jakiegoś znaleźć;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rozumiem ,że to jedyny wymóg do spełnienia? ;)...bmw o nr GD? ;)))
ja tez szukam, ale kierowcy bmw o nr GD ..... Pomoze ktoś ??? Może jakiś Pan policjant????????
Wiem:) wiem też, że mogłabym zrobić krok dalej no ale cóż odwagi brak - serce wali jak młot, łapy się trzęsą ;) dlatego tak jak napisałam rozumiem 'Justynę' :) choć ona pewnie już zapomniała o przystojnym kierowcy z R-ki, bo wątek zakończył się no dość daaaaawno :D
Kupić u niego bilet.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Zgadzam się, zgadzam w 100%, co więcej mam ten sam 'problem' Justyno;) co to joty - ta sama linia zkm i to samo pytanie jak nawiązać kontakt z bardzo przystojnym i naprawdę miłym panem kierowcą;)))
Rut, po kim jak po kim, ale po Tobie bym się tego nie spodziewał. To nie wiesz że "rozmowa z kierowcą jest surowo wzbroniona"?:P

A jak on ma jeszcze na nią patrzeć to szanse przeżycia pasażerów są przeciw proporcjonalne do tego jak ona go oczaruje:d

Tak na poważnie. To nowoczesne autobusy zbudowane są tak, aby możliwie utrudnić kontakt pomiędzy pasażerami a kierowcą. Więc więcej usłyszą i zobaczą pasażerowie niż kierowca i w rzeczywistości ona może dokonać złej oceny. Wielu ludzi kupujących bilety u kierowców odbiera ich jako strasznych gburów;)

Najlepiej "wpaść" na niego jak skończy prace. To wprawdzie utrudnia pierwszy kontakt i wymaga dużej odwagi, jednak daje też największe możliwości i jakąś szansę powodzenia.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Hehe :) pytanie czy jesteś? Raczej nie wiele osob poznalem na forum, a podobne poczucie humoru do mojego miala wlasnie Kinga, szkoda ze nie byla w moim typie :( Ale skupiając sie na pozytywach to potrafilismy sie rozśmieszyć do łez :)
Jesli to Ty , to bardzo gorąco Cię pozdrawiam :)))
Mogę być i Kinga:)
podchodzi od serial brazylijski :-)
nie wiesz jak ma na imie? :)
To ty Kinga ?
Świat mały jest:)
To my juz bylismy razem w tej rzece? Hmm Lilka , pamietalbym to imie.
hehe to na to wychodzi,że Lilka zna pana Mężczyznę :)
Nie wchodzę dwa razy do tej samej rzeki:D
:) dziewczyny , Lilka napewno ma swoje powody. Ja to szanuje, choc nie do konca rozumiem. "A tego kwiatu to pol swiatu" :)
Pozdrawiam serdecznie.
do góry