Widok

Kierownik budowy

Przestrzegam przed kierownikiem budowy Panem Kotkowskim z Bojana.Bardzo niesumienny,niekompetentny.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opiszesz coś więcej? Na tą chwilę to opinia nie podparta żadnymi argumentami
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Kotkowski jest juz staruszkiem z zaawansowana demencja,ktory myli budowy prowadzone,nie zna aktualnych przepisow, wielokrotnie nie przychodzi na umowione spotkania w czasie trwania budowy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

parę lat temu miałam kłopoty z odbiorem i koszty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@zdenerwowana..... tak można o każdym napisać zwłaszcza jeśli jest się zdenerwowanym

Niestety muszę potwierdzić tą informację ,od ok.2 miesięcy telefon poza zasięgiem ,brak kontaktu ,pozostawione dokumenty,Czu ktoś zna maila do Pana Kotkowskiego ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maila? Boisz sie do pana podjechac osobiscie czy o co chodzi, ja gdybym mial problem w czasie budowy nie bawil bym sie w maile, to troche dziecinne i niepowazne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na telefony nie odpowiada ale na mejla na bank odpowie:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Haha , dokladnie. Moze to taki typ klienta , ktorego lepiej omijac i Kotkowski ma racje. Zreszta takie obsmarowywanie na forum to tez nie powazne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

facet ma uprawnienia i jest ubezpieczony w Izbie Inżynierów za pomyłki i błędy można zgłosić to do ubezpieczyciela
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja pojechałam do biura Pana Kotkowskiego. Jest tam zamieszczona informacja na oknie ,że można dzwonić ,pod numer 695606714.

Inne tematy z forum Bojano

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (718 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Rozkłady ZKM Bojano - Gdynia (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy wiadomo coś o planach zwiększenia liczby kursów autobusów na trasie Bojano...

do góry