Widok

Kilka miesięcy temu

jedzenie było wyśmienite. Od jakiś dwóch miesięcy jakość jest coraz gorsza a potrawy niesmaczne. Dziś dostałam zimne drugie danie. Zamówiłam specjalnie danie dnia licząc na to, że będzie świeże ale się przeliczyłam. Mięso twarde, suche i niejadalne. Wcześniej dodawano sok do zestawu, tym razem go nie dostałam. Była to ostatnia szansa jaką dałam tej restauracji bo z każdym zrealizowanym zamówieniem jest coraz gorzej. Szkoda, bo pamiętam, że jeszcze w zeszłym roku potrawy były bardzo smaczne.
Moja ocena
Jedzenie na telefon kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 5

jakość potraw: 2

czas realizacji: 3

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

3.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Pani .Z wielkim smutkiem przeczytałem opinię na temat jakości naszych potraw.Nie ukrywam,że dostaliśmy więcej sygnałów od naszych stałych klientów dotyczących tej sprawy.Pragnę wyjaśnić,że w tym przypadku zawiódł wyłącznie czynnik ludzki.Reagując na Państwa sugestie natychmiast dokonaliśmy zmian kadrowych,które mam nadzieję wyeliminują kolejne błędy w sztuce z naszej strony.Wiem,że trudno w tych czasach o kolejną szansę,mam jednak głęboką wiarę,że smak i jakość potraw szybko wrócą do tych ,do których Państwa przyzwyczailiśmy.Licząc na zrozmienie,mimo wszystko, zapraszamy do składania zamówień.Wracając do sprawy soczków,faktycznie od jakiegoś czasu już ich nie podajemy.Względy czysto ekonomiczne zmusiły nas do zaprzestania promocji.Z wyrazami szacunku Robert Smok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry