Widok

Kilka pytań o psy - yorki :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny może tu znajdę miłosniczki tej rasy.

Przymierzam się do zakupu suni yorka, ale zależy mi na rodowodzie tylko FCI ( Teraz pootwierało się masa innych organizacji i sprzedają "yorki" z rodowodem )

Zależy mi na suni wystawowej, szukam dobrej hodowli z której bym kupiła psiaka. Może Wy mi polecicie sprawdzoną hodowlę, bo ja już mam mętlik w głowie :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tego co widzę (przejrzałam mniej więcej wpisy w tym temacie), to lepiej poświęć autorko dłuższy czas na wybranie odpowiedniej hodowli. Jednak nawet jeśli wybierzesz psa z rodowodem, to nie można mieć pewności co do braku wad genetycznych, bo to właśnie często właśnie przez rodowód pojawiają się różnorodne problemy zdrowotne (nie bez powodu konkretne rasy mają opisane najczęściej pojawiające się choroby). Poza tym co do socjalizacji konkretnych piesków, to też przynajmniej jak wynika z mojego doświadczenia zależy to głównie od Ciebie. Hodowca może pokaże pieskowi pewne podstawy, ale jednak z tego co widziałam już u różnych osób, to wszystko zależy od tego czy zdołasz pokazać mu odpowiednie granice. Z kolei jeśli chodzi o najlepsze hodowle yorków w Polsce, to możesz sobie sprawdzić ten artykuł https://fajnyzwierzak.pl/porady/hodowle-yorkow-w-polsce-zobacz-gdzie-warto-kupic-szczeniaka/ sama z niego korzystałam, gdy szukałam odpowiedniej hodowli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić portal, który sam regularnie odwiedzam w poszukiwaniu nowych informacji i porad na temat zwierząt. Jeżeli jesteście zainteresowani tematyką zwierząt i zoologii, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie największy w Polsce blog zoologiczny . Czy są tutaj osoby, które również odwiedzają ten portal?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zwierzaki

Sprzedam dorosłego buldoga francuskiego. (4 odpowiedzi)

Ze względu na sytuację rodzinną sprzedam dorosłego buldoga francuskiego, kolor niebieski, data...

do góry