Widok
Witaj!My także mieliśmy wesele w Kirkorze i zarówno my jak i nasi goście bylismy zadowoleni. Jedzenie bardzo smaczne, obsługa fachowa, wystrój też przyjemny a dodatkowo, jezeli coś zostaje z wesele to pakują na wynos (oczywiście, jezeli się chce:)) Pozdrawiam cieplutko wszystkich, gdyż pogoda ciepłem nas nie rozpieszcza
ja nie polecam. W 2001 siostra miała ślub (na pietrze). Szatnia byla w kuchni a po podlodze laziły zwierzątka...
Jedzenie bylo ok, ale nastepnego dnia jak przyszlismy po odbiór jedzenia to powiedziano, ze nic nie zostało. Oni maja knajpe i moze potrzebne im bylo na niedziele.
Poza tym, generalna zasada- pakowac w nocy wszystko co sie da. Żeby nie bylo niespodzianek. Przyda sie na poprawiny, poczestunek dla gosci nocujacych w domu i sasiadów na poniedziałek.
To moja skrajna opinia wynikajaca z doswiadczenia
pozdr
jedrek
Jedzenie bylo ok, ale nastepnego dnia jak przyszlismy po odbiór jedzenia to powiedziano, ze nic nie zostało. Oni maja knajpe i moze potrzebne im bylo na niedziele.
Poza tym, generalna zasada- pakowac w nocy wszystko co sie da. Żeby nie bylo niespodzianek. Przyda sie na poprawiny, poczestunek dla gosci nocujacych w domu i sasiadów na poniedziałek.
To moja skrajna opinia wynikajaca z doswiadczenia
pozdr
jedrek