Widok

Kiwdul

Nie denerwuję się
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak nizej

ile nizej ?

Wczasowicze:

Pozdrawiam Was marne pchły ze słonecznej Florydy!!!!!!!!!!!!!!

:*)

Mała Zabka

Tu też bywasz? Czy jest jakaś strona na którą nie zaglądasz. Przy okazji pozdrowienia

Kiszczak

Pozdwienia od starych znajomych z Gratki

Limeryk z Aosty

Wyraz zdziwienia z twarzy mej nie znika,
dlaczego LUDWIK BENN nie ma jeszcze pomnika?

Kochanemu Kiwdulkowi - szczerze zdziwione

SZTUKA

oj sory z małych liter:www.latekgaj.tk

hłe,hłe

- biedna, naiwna istoto - zanim napiszesz "kochany Kiwdulku" zastanów się trzy razy. Oto co Twój idol napisał niedawno (7 maja bieżącego roku) - cytat jest dosłowny - możesz sobie sprawdzić przewijając do tyłu hydeparkowy spam:

"Prawdziwym smieciem jestes TY Dykta, bo to TY a nie ja zdradzasz przyjaciol i znajomych!!!To ty parszywcu jestes dwulicowa glista, a nie ja!!! (7 Maja 2003 godz. 07:06)A moze poprosic pare osob, by to powiedzialo(napisalo) o Tobie???By przypomnieli ci twoje robaczywe, parszywe zagrywki????!!!!I na mnie je probowales!!!Na szczescie w bardzo plytkiej fazie to sie stalo, glisto!!!Ale to byloby dla nich zenujace , pisac o tobie!!! I ty smiesz mnie nienawidziec robaku!!!!To ja ciebie powinienem, ale mnie ciebie zal i po prostu wymiotowac mi sie chce na same wspomnienie o tym co potrafisz zrobic!!!!!!A slow odpowiednich tobie, dopiero w ostatnich postach uzylem wredna klamliwa poczwaro!!!Bedzie czysciej bez takich smieci jak ty!!!!I ja wlasnie tak sie czulem -przez tobie podobnych!!!!K.NN."

No i co? Pod wrażeniem? Twój Limeryk cokolwiek zbyt subtelny dla tego... hm... ehem... ...

hle hle i Sumienie hydeparku zal mi Was....(

Jeszcze tylko do ciebie sumienie raz jeszcze napisze...twoja wybiorczosc jest zadziwiajaca...a dlaczego nie przytoczyles tego co napisal do mnie DD?
I jeszcze jedno-niczego nie cofam!Niczego, zadnych moich tu napisanych slow.
pa

poszukiuje Fate

pilne!!!!!

Stworek

Znowu to samo. Znowu.
Wiesz który to już raz coś takiego TAM się dzieje.

Niedługo poczuję się jak w zakładowym prosektorium. :(

K.NN

Są trzy rodzaje prawdy, jak mawiał znany xionc poeta:
Świeta prawda
Tyż prawda
i Gówno prawda

W tym wypadku przedstawiłeś tą trzecią.

Ludwik Benn

Pełno tu takich?
No jakich?!
Za to drugiego takiego "myślącego inaczej" jak ty, to ze świecą szukać w całym Trójmieście.

Bez szacunku. Pamiętasz - miałeś milczeć, złotko.

sumienie Hydeparku

Kimkolwiek jesteś - koleżanko/kolego
przestrzegać mnie nie musisz - znam ja gościa tego...

wielbiciel fate=wariat??

heh, to niemiłe:)

Doktor

Ludzie często zaczynają pisać po to, zeby wykrzyczeć ból, może dlatego Tam To zdarza się po raz nie wiem który. Ale k... mać, 12 lat, co ja robiłam w tym wieku...? Czy dostrzegałam już, że po świecie chodzą również mężczyźni? Nie pamiętam, ale z pewnością śmierć była ostatnią rzeczą, o której wtedy myślałam. Przeczytałam całe archiwum do którego teraz nie ma dostępu i nie znalazłam w nim nic oprócz bólu, smutku, śmierci, checi odejscia i łez. W konfiguracj dowolnej. Tym bardziej dziwi mnie co się tam teraz dzieje.

Siostro klempo

To żaden problem jak sie ma neta w domu.
POzdrawiam serdecznie.

czy ktoś wie

kiedy dokładnie odbywa się festiwal filmowy w kazimierzu dolnym?

Stworku

Dzieje się dziwnie i niezrozumiale dla mnie. Aż mam ochotę skasować to coś/kogoś. To nie jest trudne, wystarczy jedno konkretne słowo ode mnie i skończy się tak jak w pamietniku zmarłego. Z wyłączonymi na stałe wszystkimi komentarzami i bez możliwości jakielkolwiek zmiany na stronie gownej. Tylko że tam naprawdę rozpoczynała się wojna podjazdowo-hakerska. Widziałaś chyba w/w wcześniej?
...ale nie wiem - chyba nie mam prawa kolejny raz tak drastycznie zadziałać. ???? :-?

emil

mlozi z plakatu reklamujacego piwko sa piekni, czysci, zdrowi i urodziwi, natomiast ci na bulwarze po piwku sa szpetni, wulgarni i czesto.... obsiusiani, , , pijcie piwo -bedziecie jak ci drudzy wygladali a mysleli o sobie ze jest inaczej......

Marta i Fate

Między 1 a 10 sierpnia.
Poza projekcjami na Rynku będą jeszcze
Dwa namioty kinowe (jak rok temu) na boisku zawodówki przy bulwarze Wiślanym.
PS. Ma być 8 premier, ...a właściwie pokazów przedpremierowych.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

do góry