Widok
hłe,hłe
- biedna, naiwna istoto - zanim napiszesz "kochany Kiwdulku" zastanów się trzy razy. Oto co Twój idol napisał niedawno (7 maja bieżącego roku) - cytat jest dosłowny - możesz sobie sprawdzić przewijając do tyłu hydeparkowy spam:
"Prawdziwym smieciem jestes TY Dykta, bo to TY a nie ja zdradzasz przyjaciol i znajomych!!!To ty parszywcu jestes dwulicowa glista, a nie ja!!! (7 Maja 2003 godz. 07:06)A moze poprosic pare osob, by to powiedzialo(napisalo) o Tobie???By przypomnieli ci twoje robaczywe, parszywe zagrywki????!!!!I na mnie je probowales!!!Na szczescie w bardzo plytkiej fazie to sie stalo, glisto!!!Ale to byloby dla nich zenujace , pisac o tobie!!! I ty smiesz mnie nienawidziec robaku!!!!To ja ciebie powinienem, ale mnie ciebie zal i po prostu wymiotowac mi sie chce na same wspomnienie o tym co potrafisz zrobic!!!!!!A slow odpowiednich tobie, dopiero w ostatnich postach uzylem wredna klamliwa poczwaro!!!Bedzie czysciej bez takich smieci jak ty!!!!I ja wlasnie tak sie czulem -przez tobie podobnych!!!!K.NN."
No i co? Pod wrażeniem? Twój Limeryk cokolwiek zbyt subtelny dla tego... hm... ehem... ...
"Prawdziwym smieciem jestes TY Dykta, bo to TY a nie ja zdradzasz przyjaciol i znajomych!!!To ty parszywcu jestes dwulicowa glista, a nie ja!!! (7 Maja 2003 godz. 07:06)A moze poprosic pare osob, by to powiedzialo(napisalo) o Tobie???By przypomnieli ci twoje robaczywe, parszywe zagrywki????!!!!I na mnie je probowales!!!Na szczescie w bardzo plytkiej fazie to sie stalo, glisto!!!Ale to byloby dla nich zenujace , pisac o tobie!!! I ty smiesz mnie nienawidziec robaku!!!!To ja ciebie powinienem, ale mnie ciebie zal i po prostu wymiotowac mi sie chce na same wspomnienie o tym co potrafisz zrobic!!!!!!A slow odpowiednich tobie, dopiero w ostatnich postach uzylem wredna klamliwa poczwaro!!!Bedzie czysciej bez takich smieci jak ty!!!!I ja wlasnie tak sie czulem -przez tobie podobnych!!!!K.NN."
No i co? Pod wrażeniem? Twój Limeryk cokolwiek zbyt subtelny dla tego... hm... ehem... ...
Doktor
Ludzie często zaczynają pisać po to, zeby wykrzyczeć ból, może dlatego Tam To zdarza się po raz nie wiem który. Ale k... mać, 12 lat, co ja robiłam w tym wieku...? Czy dostrzegałam już, że po świecie chodzą również mężczyźni? Nie pamiętam, ale z pewnością śmierć była ostatnią rzeczą, o której wtedy myślałam. Przeczytałam całe archiwum do którego teraz nie ma dostępu i nie znalazłam w nim nic oprócz bólu, smutku, śmierci, checi odejscia i łez. W konfiguracj dowolnej. Tym bardziej dziwi mnie co się tam teraz dzieje.
Stworku
Dzieje się dziwnie i niezrozumiale dla mnie. Aż mam ochotę skasować to coś/kogoś. To nie jest trudne, wystarczy jedno konkretne słowo ode mnie i skończy się tak jak w pamietniku zmarłego. Z wyłączonymi na stałe wszystkimi komentarzami i bez możliwości jakielkolwiek zmiany na stronie gownej. Tylko że tam naprawdę rozpoczynała się wojna podjazdowo-hakerska. Widziałaś chyba w/w wcześniej?
...ale nie wiem - chyba nie mam prawa kolejny raz tak drastycznie zadziałać. ???? :-?
...ale nie wiem - chyba nie mam prawa kolejny raz tak drastycznie zadziałać. ???? :-?