Widok

Kiwdul

Nie denerwuję się
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIEOBECNY

:)))))))))))))))))))))

"CIENIE"

Krąg teatru/spektakl z tłumem publiczności... Marionetki które przewracają się o siebie...Walcząc o miejsce na scenie/nie dostrzegają że ich kalectwo podcina sznurki na których się tułaczą...Cienie zawieszone w przestrzeni/twarze bez twarzy/a każda z nich inną role odgrywa... Niewolnicy dnia/od urodzin skazani na porażke...Postacie drewniane co bez duszy nie mogą płakać...Zaciskając broń w ręku/szukają miejsca na scenie/zadając ból tworzą tragikomedie...Lunatycy zagubieni w cywilizowanej zachłanności...Ludzie ze sceny CMENTARZA... Teatr cieni-ruina pokryta pustkowiem/wysypisko drewnianych marionetek/nitki pokryte warstwą kurzu...CO SIĘ Z NIMI STAŁO ŻE PONIOSŁY ŚMIERĆ W RAJU?

;(

A jak ten NIEOBECNY ma zobaczyc ten :)))))))))))))))))))) skoro jest nieobecny hę ???

blurp

Nie przeczyta dzisiaj to przeczyta jutro...Nie martw się stary.

"Z PIJANYCH WERSÓW"

Papierowe marzenia blakną/nie w mej duszy/a poza nią/i coraz starsze/choć nadzieja się odmładza/papierowe marzenia/krwawią...

...

A tak w ogóle przesyłam gorące pozdrowienia dla Gosi.Pamiętaj że gdzieś tam jestem:)

ROLAND

A Gosia jest obecna czy nieobecna ???

Oj,

aż się przestraszyłam! Co za wariat szuka mnie pilnie o 2 w nocy ? A może to nie o mnie chodzi ? Łukasz ? to Ty ? Nie wygłupiaj się ! Jeszcze sobie ktoś pomyśli :)
I nie bądz taki lakoniczny ^_^ Pozdrowienia

blurp

Jak najbardziej obecna(chociażby w myślach mych!!!!!)

fate

jestem!!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (232 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry