Widok

Kiwdul,

na internet.pl trzeba sie zalogowac zeby sie dostac do czata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zabójco

Jak bardzo prawdziwy jest ktos kto wmawia mi ze jestem iluzjja.

AGA

Ten co pisze że jesteś iluzją jest taki jak urzednik, pusty i skrópulatnie wypełniający swoje zadanie w myśl przepisów których nie oceniea.
Więc kontynująć swoją powinność:
GIŃ GIŃ GIŃ
Umieraj
konaj w męczarniach byle tylko dywanu nie pobrudzić, byle bez krzykyu i jęków by sąsiadom sienei naprzykrzać.

AGO

Nie bój sieśmierci, tak właśnie. Ona i tak do ciebie przyjdzie, poco na nia czekać ? Wyjdź jej naprzeciw!!
I GIŃ Umieraj

Zabójco

Nie uwazasz ze na kazdego z nas czeka smierc ale przyjdzie ona wtedy gdy nadejdzie czas i nikogo nie ominie.

Stworek otworzyłą drzwi...

Niech ostatni sprawiedliwy zgasi światło..

AGA

Na każdego czeka śmierć, świat jest zdetermnowany, więc jest to niezmienne jak długo bedą trwały byty. Ale działania urzędu są częścią tego świata i jego działania toczą sietak samo jak księzyc po orbicie. A i księżyc i urząd zabójcy ma pewien wpływ (zdeterminowany ) na długość Twojego istnienia. Stwierdzenie że cos jest zdeterminowane nie jest żadnym argumentem by cosrobić lub by czegoś nie robić. Więc kontynuując pracę urzędu:
GIŃ UMIERAJ, w dowolnym tempie ale prosze przed następnym rozliczeniem z prac z urzędyu bym mógł wpiosać do statystyk kolejne wypełnione zadanie.

Zabójco

z jednej strony podziwiam Twoją determinacje a z drugiej bawi mnie ona, czyżbys byl samozwańczym aniołem śmierci.., to ja moze jestem matka natura...

...

Horror

Horror

Wishmaster

Krzyże na niebie.Czarne potworypod łukiem stratosfery.Próbujące objąć nas miłosnym uściskiem skrzydeł i umrzeć razem z nami w kotle naszych ognistych fantazji.Nasze mordercze dzieci.Anioły zmierzchu żeglują w górze przenosząc zabójcze idre pod kadłubami.

Lenn

Widziałaś już nowy Evenscenes - Going undrr? Zawiało rozkosznym , suchym wiatrem wprost z Królowej Potpionych.Mrrrr Kiszczak pręży stary, wyleniały grzbiet w seledynowym blasku radioaktywnych słoneczek.
FRRRR gołąb-mutant znad mojego okna zapikował ostro w kierunku jezdni i porwał coś żywego.Drapieżne?Pikujące? Szare szturmowce starówki .Wyposarzone w celowniki optyczne i podczerwień...
Straszne co porobiła ta ewolucja...
I kto to pisze...
I do kogo...

Wyjcie

poczujcie się młodsi o miliony lat

Wielki Bracie

Ciebie też pokepuję po ramieniu.Poklepuję, poklepuję , jesteś coraz bliżej ziemi.l

Aga

Jesteś Kiwdulem?i

Czym

staje się diabeł gdy nie wierzy w Boga

płk.Kiszczak

NIe nie jestem Kiwdulem.

Nefer

Ani pasty, ani wazeliny...E ...tego...

Aga

to dobrze, bardzo dobrze...

Kiwdul

rozumiem, ja też konserwuję sprzęy wewnętrzny.Płuczę go w alkocholu .Właściwie to topię i marynuję

PŁK.Kiszczak

Nie wiem skad sie biorą takie pomysly.

Płk.Kiszczak

ja lubię grzybki marynowane a ty?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (114 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry