Widok

K@juta pilnieposzukiwana :-)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej k@jutko gdzie ty się podziewasz?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj pisałam że mi jakiś tam błąd wyskakuje i potem na forum nie moę wejść ale jakoś się udało hihi

No hej właśnie czytałam twojego maila i odpisywałam.....

kurcze ale nie dostałam żadnego mkeila jeszcze:)
a jak tam w pracy dużo klientów

Od groma i nie am czasami czasu na forum wejść..... teraz spokój przed burzą :-)

a to się ciesz obtót masz i może jakaś dodatkowa gotuweczka ci wpadnie:)
cieszę się że ludzie tak podróżują
a tak na marginesie jeszcze z Tomaszem w podróży poślubnej nie byliśmy po ślubie nie było możliwości a teraz zobaczymy jak się wszystko rozkręci

Ja jak nie pojechałam od razu po ślubie to do dziś dnia nie jestem.... a minęło już trochę czasu... to sobie wymyślamy noce poślubne;-)...... ale nie będę cie gorszyć :-p

oj mnie chyba ciężko zgorszyć
kochana czekam koniecznie na te fotki, no dobrze piszesz bo my góra 120m chcemy ja cholipe mi więcej jak dzieci sobie pójdą poza tym kto to będzie sprzątał a taki jest w sam raz:)

ah co do podróży jeszcze sobie kiedyś pojedziemy:)
spokojnie i na nas przyjdzie ten czas....

No ja myśle... taniej taki dom utrzymać a po drugie chyba nie będziecie się tam ganiać....dom musimieć atmosferę... a mój a raczej jeszcze nie mój ma......

no i o to chodzi a jeszcze jak swoje gratki i manatki sprowadzisz i wy się wprowadzicie to już wogóle najpięniejszy dom...:)

a zdradz w jakiej okolicy twoje marzenie stoi:)

jenyjak już bym chciała go mieć ale te banki..... tragedia..... czasami to myśle że ci ludzie co tam pracuja nie mają o tym zielonego pojęcia.... żądają dokumentów podczas gdy mają dużo ważniejsze rangą poświadczające stan rzeczy.... TRAGEDIA

Aguś to tak jest potrafią się czepić 12zł przy sumie 20tyś daj spokuj i potrafią wstrzymać transzę ale jeszcze troszkę i już pomyś sobie
ja to jak bym wiedziała to bym chyba z głową w chmurach była a nie w pracy:)

w Pruszczu Gdańskim... wiesz jednym z powodów jest fakt że mój tato jest tam pochowany i będę miała blisko na cmentarz :-/

fajnie w pruszczu
oj ja bym chciała w pierwoszynie(tam sa moje kochane dziadki) albo w Mostach ale tam cholernie drogo:)

No i widzisz jak nie urok to s..... nigdy nie można mieć wszystkiego dlatego masz fajnego męża :-)...... właśnie pisałam dziewczyną że może dla MICKI założymy wątek i będziemy jej pisać tam życzenia niby dobre rady żeby jak wróci wiedziała że o niej myślimy taka pamiątke co ty na to ?

już widziałam twoją wypowiedź :-)

no super jak najbardziej to wiesz co załóż jako że jesteś już doświadczoną mamuśką:)

hihi wyprzedziłaś mnie:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry