Widok
OKO
Jakbyś zapytał osoby krytykujące film to 99% PiSlamiści ,oni popierają natychmiastową wymianę sędziów po jeden ukradł pendrive ale nie popierają wymiany KLERU (biskupów i reszty hołoty) gdy przypadków są już setki. Oni popierają skrócenie kadencji prezesa sądu po skończyła 65 lat ale nie popierają skrócenia kadencji prezesa Knura z Zoliborza który również skończył 65 lat . taka moralność kalego piSokatoli !!!!
Księża
Jakbyście zapytali osoby krytykujące film to 99% PiSlamiści ,oni popierają natychmiastową wymianę sędziów bo jeden ukradł pen drive ale nie popierają wymiany KLERU (biskupów i reszty hołoty) gdy przypadków są już setki. Oni popierają skrócenie kadencji prezesa sądu po skończyła 65 lat ale nie popierają skrócenia kadencji prezesa Knura z Żoliborza który również skończył 65 lat , taka moralność Kalego PiSokatoli !!!! Mój ojciec pracował w hotelu prestiżowym w Gdyni i znam z autopsji historię wielu księży wynajmujących tam tam pokoje na godziny. Mieszkałem na Przymorzu i tamtejszy proboszcz miał kochankę z którą jeździł na wakacje (matka mojego kolegi). Jak można mówić że to nie codzienność. Większy % jest uczciwych policjantów , prawników , lekarzy niż księży a tylko o nich nie można filmów kręcić.
weź ty Wojtek odpie..ol
Nie wierzysz , nie chodzisz to co umoralniasz???
Jeszcze powiedz że ludzie kościoła chwalą pedofilie.
Nawet gejów rozumieją bardziej niż inni - sam na mszy słyszałem kilka razy.
Zajmij się swoim środowiskiem tam masz cały przekrój dewiacji, zboczeń, narkomanii i rządzy pieniądza .
Nie wierzysz , nie chodzisz to co umoralniasz???
Jeszcze powiedz że ludzie kościoła chwalą pedofilie.
Nawet gejów rozumieją bardziej niż inni - sam na mszy słyszałem kilka razy.
Zajmij się swoim środowiskiem tam masz cały przekrój dewiacji, zboczeń, narkomanii i rządzy pieniądza .