Widok
Klimakterium ...i już
Opinie do spektaklu: Klimakterium ...i już.
Spektakl Teatru Rampa
Klimkterium i... już
(coś między kabaretem, musicalem a farsą)
Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to ...
Przejdź do spektaklu.
Spektakl Teatru Rampa
Klimkterium i... już
(coś między kabaretem, musicalem a farsą)
Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to ...
Przejdź do spektaklu.
Zapewne ciekawa sztuka ale 90zł plus koszty dojazdu to ponad 100 zł
Niestety na 1,5 godzinną rozrywkę wydać 100 zł od osoby (czyli para 200zł) to przekracza mój budżet. Tak propagujecie kulturę a ceny biletów są jak dla mnie zaporowe. Nie lepiej obniżyć bilety i grać przy pełnej sali (bo śmniem wątpić czy połowa miejsc jest zajęta).
Wg mnie powinnna cena biletu do teatru byc 2 razy wieksza niż do kina czyli ok 40zł.
Klimakterium tej sztuki przewiduję ;)
Wg mnie powinnna cena biletu do teatru byc 2 razy wieksza niż do kina czyli ok 40zł.
Klimakterium tej sztuki przewiduję ;)
Gdzie koncerty???!!!
Myślałam, że w filharmonii słucha się muzyki, różnej klasycznej, nowoczesnej, odlotowej, rockowej, ale muzyki!!! Tu powinien być codziennie grany jakiś koncert ambitny lub mniej, ale koncert!!! Nie mam ochoty "oglądać" czy słuchać babskich problemów, żeby się odchamić. O klimakterium mogę poczytać w poczekalni u ginekologa lub w babskiej prasie. DEGENERACJA!!!
byłam wczoraj w Kutnie na spektaklu............................................
No rzeczywiście można się uśmiać, gra aktorek znakomita, świetne teksty tylko
faktycznie przeciętna Polka tego nie obejrzy .Ceny biletów wysokie / ja płaciłam 70,00 zł ale to i tak dużo dla wielu osób/. Koszt biletu w granicach 40-50 zł to zdecydowanie wystarczająco....................Mimo wszystko gorąco polecam
faktycznie przeciętna Polka tego nie obejrzy .Ceny biletów wysokie / ja płaciłam 70,00 zł ale to i tak dużo dla wielu osób/. Koszt biletu w granicach 40-50 zł to zdecydowanie wystarczająco....................Mimo wszystko gorąco polecam
Cena skandaliczna.
Byłam na tym spektaklu i sala pękała w szwach... niestety. Niestety, ponieważ ceny przez to na pewno nie będą niższe. A stety, ponieważ mimo wszystko ludzie chodzą do teatru. Inna sprawa, że średnia wieku w takich miejscach to 60 lat: biznesmeni z żonami, bogaci emeryci itd. Bo jaką młodzież stać na takie rzeczy? Tylko taką, której wejście funduje teściowa - tak ja mi ;)
Zofia
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!
Byłam na spektaklu w Toruniu i pod koniec sztuki nie miałam siły się śmiać. Było to "ponad moje siły". Nie pamiętam kiedy tak bardzo się ubawiłam. Spektakl wspaniały, a wykonawstwo........................co tu dużo mówić, nie do ocenienia!
Bardzo Paniom gratuluję i zazdroszczę kondycji w tym "klimakterium"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serdecznie pozdrawiam, życząc zdrówka. "Amazonka" z Torunia
Byłam na spektaklu w Toruniu i pod koniec sztuki nie miałam siły się śmiać. Było to "ponad moje siły". Nie pamiętam kiedy tak bardzo się ubawiłam. Spektakl wspaniały, a wykonawstwo........................co tu dużo mówić, nie do ocenienia!
Bardzo Paniom gratuluję i zazdroszczę kondycji w tym "klimakterium"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serdecznie pozdrawiam, życząc zdrówka. "Amazonka" z Torunia