Widok

Klimakterium ...i już

Klimakterium... i już Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Klimakterium ...i już.
Spektakl Teatru Rampa
Klimkterium i... już

(coś między kabaretem, musicalem a farsą)

Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mał najwyraźniej przechodzisz klimakterium właśnie.
Mi się podobało i to bardzo, zwłaszcza akt pierwszy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kupię

Kupię dwa bilety na klimakterium na 10 październia w Gdyni
Proszę o kontakt
anna.ziba@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupię dwa bilety na Klimakterium na 10 października, może ktoś posiada?
Kontakt anna.ziba@wp.pl

klimakterium w Bielsku

Na klimakterium jechałam smutna z powodu dużych problemów rodzinnych.
Przez prawie dwie godziny zapomniałam o cierpieniu. Mam już trochę lat, ale nigdy
nie pośmiałam się tak bardzo z żadnej komedii. Aktorki wspaniałe o pięknych głosach.Gratulacje, że mamy taki spektakl. Dziękuję za chwilę wspaniałej rozrywki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam!!!

Super spektakl :) Polecam wszystkim :) Ubawicie się po pachy :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ceny biletów

Rozczaruje Cię - ale nawet przy takiej cenie biletów zawsze jest pełna sala ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

beznadziejny kabaret za takie pieniądze!!

mi też się nie podobało.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

na nie!!

Nie podobało mi się.Poziom dowcipu na poziomie taniego kabaretu!! I te reklamy czyli zachęty do kupna płyt , faruszków!!Cena biletu nie adekwatnani do poziomu przedstawienia - tandetny kabaret. nie polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

?

Pani Krystyno to dlaczego nie poszła Pani do kina? Za takie pieniądze obejrzała by Pani ze trzy filmy plus popcorn.
Ludzie sztuka to sztuka nie porównujmy jej do kina gdzie co trzeci film ma ta sama fabułę.
Zanim następnym razem wybierze się Pani do teatru, proszę się zastanowić czy dorosła Pani do obejrzenia spektaklu.

?

Pani Marto spektakl musi być tak skonstruowany aby był zrozumiały dla całej widowni.Jest to naturalne odzwierciedlenie marketingu medialnego w społeczeństwie.Jeżeli nie śmieszył Pani taki spektakl to jest Pani bardzo smutna osobą o nudnym życiu, albo bardzo młoda osobą, dla której pewne rzeczy są jeszcze niezrozumiałe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

?

Jest Pani jedna z niewielu osób, którym się nie podobała sztuka. Zadziwiające, że aż nieprawdopodobne.Skoro docenia Pani tak sztukę w Kanadzie nie niepotrzebnie traci Pani czas na sztukę Polską. Zapraszam ponownie do Kanady...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nędza!!!

Nie wiem co Wam się tam podobało! Baaardzo płytki poziom dowcipu...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

SPRZEDAM BILETY!!!

Witam!
Mam do sprzedania 4 bilety na klimakterium, na 11 kwietnia(poniedz) godz 17.
Więcej informacji tel 600 065 557

ORYGINALNY!!!!!!!!

może i byłaś na orginalnym ale nie na ORYGINALNYM - polecam słownik ortograficzny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja

Spektakl jest z*******y :) Dużo śmiechu i kawał dobrej zabawy :) Polecam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

zachwycenie

super,super dawno się już tak nie ubawiłam - byłam wczoraj w Swidnicy na spektaklu W S P A N I A Ł Y - D Z I Ę K U J Ę

kino jest do bani chamstwo grubiaństwo śmierdzący popcorn coca cola bekanie itp a w teatrze pełna kultura, ale Pani widać jej brakuje!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

iść się leczyć, jak masz kase mieszkaj i chodź tam a nie psuj opinii innym

Rewelcja.

Sztuka rewelacyjna, aktorki pełne wigoru, humoru. Dawno się tak nie naśmiałam.Chylę nisko głowę przed ilością tekstu do nauczenia przez każdą z aktorek.Miłe wspomnienia na długo. Ale i mankament. Nie dla wykonawczyń ale dla ...no właśnie. Organizatorów. Nie udało mi się wykupić pierwszych miejsc i za sporą kasę tj. 75 zł od osoby i widziałam scenę z boku. Umniejszało to odbiorowi sztuki. Ale cóż.....Następnym razem albo oglądalność vis a vis albo wcale.

NIE POLECAMY!!!

BYŁYŚMY Z SIOSTRĄ NA KLIMAKTERIUM W GDAŃSKU I .... I NIC ANI RAZU SIĘ NIE ZAŚMIAŁAM, MIERNA GRA AKTOREK, A AUTORKA PANI JODŁOWSKA SIĘ NIE WYSILIŁA MIERNE DIALOGI NO I BRAK WENY TWÓRCZEJ (stare przeboje i częstochowskie rymy nowych tekstów ,MAM PRAWO TAK PISAĆ BO BYŁAM NA ORGINALNYM SPEKTAKLU W KANADZIE TYT."MENOPAUZA" POLSKA WERSJA TO MARNA PODRÓBKA !!! I ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
do góry