Widok

Klimakterium ...i już

Klimakterium... i już Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Klimakterium ...i już.
Spektakl Teatru Rampa
Klimkterium i... już

(coś między kabaretem, musicalem a farsą)

Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam czy ktoś ma do odsprzedania dwa bilety niestety spóżniłam się z kupnem a chciałam zrobić prezent bliskiej osobie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

też się zastanawiam, dla kogo te ceny, bo przeciez nie dla budżetówki

no cóż...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wspaniał:))

:))) byłam na tym spektaklu dwa razy, ubaw po pachy i wspaniałe aktorki, serdecznie polecam. Bardzo ważny dla kobiet problem nie rzadko wstydliwy, przekazany w humorystyczny sposób, pozdrawiam was serdecznie Anna z Olsztyna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

niemożliwe

Niemozliwe stało się mozliwe.Udało mi sie wreszcie kupić bilety na ten spektakl.
Juz sie cieszę na ten niedzielny spektal.Po nim przekażę moja opinię,mam nadzieję
iz będzie taka jak większości widzów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

3 bilety do odsprzedania na KLIMAKTERIUM 20 czerwca 19:15

mam 3 bilety do odsprzedania na KLIMAKTERIUM na 20 czerwca 19:15, kupione przez internet (85 zł/szt) dla całej rodziny, ale cześć się wykruszyła. Monika moniasni@wp.pl tel.889485385
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

super polecam iść i obejrzeć .uśmiałam się nieżle:):)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

rewelka

bylam 10 maja to byl prezent urodzinowy od moich siostr i stwierdzam ze to najlepszy prezent ever nawet mam ksiazke p.Sienkiewicz i plyte z piosenkami ze spektaklu z autografami :D spektakl bardzo mi sie podobal mimo ze daleko mi do tematu sztuki:) mam nadzieje umiec podejsc do czekajacego mnie dopiero problemu z takim humorem:) polecam kazdemu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odbior spektaklu zalezy wylacznie od osobistego podejscia do zycia. Propopnuje wiecej optymizmu!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyzby tylko malomiasteczkowe przechodzily klimakterium, gratuluje pogladow i wspolczuje osobom towarzyszacym w zyciu!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanowna pani, wszystko przed pania. Bedac na spektaklu miala Pani namiastke przypadkosci wieku po 60-tce. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Super

Nie jestem kobiętą, nie jestem po 60-ce, nie mam napadów gorąca, ale zabawa była super!
Występy wokalne zdolnych gwiazd, dobre teksty zdolnych pisarzy, werwa miłych aktorek dały wspaniałą zabawę również facetom, chociaż nie zasiadło ich zbyt wielu.
Polecam tym, którzy lubią przegląd dowcipów wielu z wielu lat zebranych i przedtawionych w jednym spektaklu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super zabawa

Jestem gościnnie na Wybrzeżu i wczoraj byłam na spektaklu Klimakterium w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Mogę wszystkim polecić ten super spektal - śmiechu od ucha k uchu oby takich spektali było więcej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kochana Jago

Licho z Tobą, jeśli masz dołki - lepiej być po 60-ce i żyć pełnią życia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

dół

gra aktorek - super !! Ale treść niestety przygnębiająca - dla babci po 60- tce !! Poszłam na spektakl w "dołku" i w takowym wróciłam . Może gdybym miała 20 lat mniej........................
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

zapewniam, że na każdym spektaklu sala jest cała zapełniona
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

malomiasteczkowy

temat dla malomiasteczkowych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

pomimo wysokich cen - bilety rozchodzą się jak bułki i często ich szybko brak

zapomnisz o cenie bo jakość rewelacyjna :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

chetnie bym poszla na ten spektakl gdyz mimo 26 lat rowniez mam klimakterium ale nie ma biletow a cena powala na kolana
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupię bilety

Chętnie odkupię bilety jeżeli komuś zmieniły się plany an 10 maja. Proszę o kontakt na anna_mm@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pfffff.......

Ja bylam na spektaktu gdzie cena biletu to 100zl lub 120zl, w zaleznosci od miejsca. Cala sala pelna. Ani jednego miejsca wolnego!!! Byl to teatr muzyczny w Gdyni. Cena uwazam, ze byla odpowiednia. Sztuka ma swoja cene. I nie neguj nie znajac sprawy, tylko dlatego, ze nie masz nie wystarczajacych fundusz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry