Widok

Klimakterium ...i już

Klimakterium... i już Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Klimakterium ...i już.
Spektakl Teatru Rampa
Klimkterium i... już

(coś między kabaretem, musicalem a farsą)

Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam się w 100% Ja powiedziałabym, że momentami nudziłam się. Z resztą mojej mamie też się nie podobało...buuuuuuuuuuu

REWELACJA!!!

Jeśli komuś się nie podoba "Klimakterium" znaczy że nie był albo nikogo nie obrażając nie zrozumiał. Jednak sztuka nie jest dla wszystkich ale na szczęście dla większości. Byłam trzy razy, chciałam iść ale biletów brak :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Absolutne kłamstwo i pomówienie.Może gdzieś w Polsce tak jest, ale w Trójmieście od 2007 roku zawsze grają te aktorki,które miały grać.
Proszę sprawdzić w najbliższy poniedziałek i skonfrontować to z materiałami organizatora, a nie mediów, które wypisują bzdury.
W poniedziałek 14 października 2013 r zgodnie z planem miały zagrać i zagrają;
Elzbieta Jodłowska,Grażyna Zielińska,Ewa Złotowska i Elżbieta Jarosik.
Absolutnie topowy skład "KLIMAKTERIUM". W Trójmieści zagrano blisko 40 spektakli a w obsadzie tylko 2-3 razy nastąpiła zmiana jednej z aktorek i to z powodu choroby.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie jest smieszne

Co takiego smiesznego jest w kobiecie w wieku przekwitania? To sa same problemy:ze zdrowiem, z poczuciem,ze przed nami juz tylko starosc, walka z wlasnym cialem i przemijajacymi sladami urody. Do tego zmiany w charakterze na gorszy z powodu zmian hormonalnych (kilka bab w biurze w tym samym wieku to tykajace bomby). Nie wybiore sie więc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

kociokwik

Od godziny szukam obsady aktorskiej w teatrze muzycznym w Gdyni dla spektaklu 24 lutego. Bezskutecznie. To jakaś paranoja, żeby z tak prostymi sprawami był taki problem.

Stare babcie

Żenada stare 67-70 letnie baby które są przynajmniej 15 lat po tej "dolegliwości" Znajomi mówili że na widowni średnia wieku 65 lat.... nie wybieram się na babcie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14

Klimakterium... i juz

Wczoraj tz, 23 listopada, 2014 roku w Sztokholmie odbyl sie spektakl "Klimakterium i juz", przedstawiony przez fantastyczna grupe aktorska, ktora prócz radosci,smiechu , powagi i chwili do refleksji dala przezycie, jakie dawno niepamietam! Dziekuje serdecznie uroczym,profesjonalnym aktorkom, producentowi oraz calej obsludze z to wyjatkowe spotkanie, ktore w zimny sztokholmski wieczor potrafilo dac tyle ciepla!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fakt, ceny są wysokie, ale nie przesadzaj, że przy normalnej pensji nie można sobie pozwolić na wyjście chociażby raz na rok. Bilet do teatru 70-100 zł, a spójrz na ceny biletów do kina? Gdzie sztukę grają aktorzy i potrzebna jest masa osób do obsługi, a film tylko się odtwarza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetny spektakl. Mam 31 lat i mnie podobało się bardzo, zaś dwóm moim koleżankom po 40-stce nie za bardzo. Chyba zabrakło im dystansu do siebie? W każdym razie cała sala się śmiała.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

wstydź się Olu !

Jak Ty możesz się tak wyrażać o Starszych Kobietach !Wstydź się - Ty na pewno tez kiedyś będziesz "Starą Babą" !!! Z tym brakiem szacunku Ty już jesteś Starą Zrzędzącą Babą. Gdybyś poszła na spektakl zobaczyłabyś jak te "stare baby" ,zarówno Te na scenie jak i na widowni potrafią się bawić i dyskutować o sprawach które Ciebie Młoda Królowo-Ślicznotko niestety nie ominą !!! Mam tylko nadzieję, iz takich osób jak Ty jest niewiele, bo inaczej to byłaby smutna rzeczywistość.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ubaw po pachy,polecam,nawet moj chlopak poplakal sie ze smiechu,brawa dla aktorek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

KLIMAKTERIUM 2

22 marca byłam w teatrze CAPITOL na Klimakterium 2
SUPER , 3 godziny fantastycznej zabawy , Pani Jodłowska, Zielińska, Sienkiewicz cudownie zagrane postacie , POLECAM WSZYTKIM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Części klimakterium

Czy ktoś może orientuje się czy klimakterium 2 jest kontynuacją klimakterium 1?? czy może to ta sama sztuka z nowym tytułem

klimakterium 2

świetny spektakl, wspaniała gra aktorek żałuję że przegapiłam pierwszą część polecam wszystkim na poprawę humoru .

nie idę

mam za dużą emeryturę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spektakl w Gdańsku, ktoś wie co to były za aktorki

Które były dziś w obsadzie. (mam na myśli te dwie blondynki).

KUTNO 28 MARCA 2019

świetny spektakl dawno się tak nie uśmiałam za tydzięń druga część dziękuję

petarda polecam!!!

Naprawdę świetna rozrywka dla małżeństw po 40-tce
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

to nudne

ciągle mają to samo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Kultura

Awantura w Chioggi (22 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Awantura w Chioggi . "AWANTURA W CHIOGGI" Carlo Goldoniego w reżyserii...

do góry