Widok

Klimatyzacja w biurze

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień klimatyzację i jednocześnie trzymają otwarte 3 okna. Czy to w porządku? Zawsze kiedy jechałem samochodem na tylnym siedzeniu, ojciec mówił mi "włączam klimatyzację, zamknij okno". Ponieważ wtedy byłoby niepotrzebnie większe spalanie w silniku, po co ochładzać cały świat za oknem? I to samo robią dziewczyny u mnie w biurze - chłodzą cały świat za oknem, kosztem wyższego rachunku za energię u pracodawcy. Pewnie jakby same miały za to płacić to by się zreflektowały :) Nie potrafię ich przekonać aby zamknęły okna kiedy włączają klimatyzację, czy mogę prosić o pomoc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem spokojna wymiana argumentów jest najlepszym sposobem na poznanie różnych perspektyw.

To zagadnienie pokazuje, że szczegóły często mają większe znaczenie, niż początkowo się wydaje.

Dobry... kawa
youtu.be/mEGhA-UIQ0U?si=Xva-mz-KI6s8X67-

Warto zachować otwarte podejście i być gotowym na zmianę zdania, jeśli pojawią się nowe argumenty.

Ciekawie jest zobaczyć, jak różne argumenty wzajemnie się uzupełniają.

Myślę, że najlepiej jest wyciągać wnioski po zapoznaniu się z całością dyskusji.

Warto przeanalizować zarówno główne argumenty, jak i mniej oczywiste szczegóły.

Kompleksowa realizacja inwestycji technologicznych pozwala lepiej kontrolować przebieg prac i zachować wysoką jakość wykonania. Ostatnio zainteresowała mnie oferta https://instalfilter.pl/produkty/filtry-workowe/filtr-workowy-poziomy/ , gdzie firma specjalizuje się w projektowaniu i produkcji systemów ochrony powietrza oraz prowadzeniu inwestycji przemysłowych w formule zaprojektuj i wybuduj.

Myślę, że takie dyskusje pomagają lepiej zrozumieć poruszany temat.

Dobrze, że pojawiają się nowe komentarze rozwijające tę dyskusję.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (328 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Własna firma? (57 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry