Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
MASAKRA wątek zamknięty Nie polecam!!!!! To co pan Adam zrobił z moimi włosami jest okropne. Tak...
~Dżoana
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 lipca 2017

polecam wątek zamknięty Miła, profesjonalna obsługa, przyjemna atmosfera, Pani Łucja super wykonuje...
~Aga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 lipca 2017

Miło i profesjonalnie wątek zamknięty Łucja robi najlepsze paznokcie a wlosow nie daje nikomu tylko Adamowi;) a na...
~Annak
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 listopada 2016

pedi i mani u Lucjii polecam wątek zamknięty serdecznie polecam wizyty u Lucji ,zawsze sluzy dobra rada .kosmetyki uzywane...
~pj
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 października 2016

POLECAM!!! wątek zamknięty Jak najbardziej polecam...ADAM - swietny fachowiec, doprowadzil moje...
~Iza
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 października 2016

najlepsze miejsce w jakim byłam !!! wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam ! Adam i Łucja to wspaniały duet, kawka lub herbatka...
~wierna klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 maja 2016

bez Welli, L'Oreal'a, Schwarzkopf'a i innych chemikaliów... wątek zamknięty zanim trafiłam do Adama i Łucji wizyta u fryzjera kojarzyła mi się z...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2016

Polecam :-) wątek zamknięty Pełen profesjonalizm w bardzo miłej atmosferze, bardzo polecam Klub...
~Ewa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 stycznia 2016

POLECAM wątek zamknięty Bardzo polecam, pan Adam świetnie potrafi dobrać kolor, miła atmosfera, jak...
~Julia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 grudnia 2015

Fryzjer na tak! wątek zamknięty Jakość usług na bardzo wysokim poziomie, wiedza fryzjera pozwala na dobranie...
~Ada
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 grudnia 2015

Polecam! wątek zamknięty Jeśli szukasz profesjonalnej opieki dla swoich dłoni i stóp - polecam p....
~Iza
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2015

Zadowolona wątek zamknięty Profesjonalna obsługa !! Jestem stałym klientem i nie zamierzam tego zmienić....
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2015

Drogo, a rewelacji nie było wątek zamknięty Uważam, że prawie 100zł za umycie włosów, wyrównanie ich do jednej długości,...
~J.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2015

MEGA PROFESJONALIZM PODOLOG wątek zamknięty jestem klientką Pani Łucji , nikt tak jak Ona nie jest w stanie zadbać o moje...
~Joanna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2015

M.Pruss - opinia wątek zamknięty Pani Łucja od paznokci rewelacyjna! POLECAM!!!!
~M.Pruss
-

dodano: 2 kwietnia 2015

Ewa - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług p.Łucji Profesjonalne podejście,świetny...
~Ewa
-

dodano: 25 lutego 2015

Sprawdż ! bo warto ! wątek zamknięty Trzeba skorzystać !! i będzie wiadomo , takiego Pedicuru nie wykonuje nikt...
~A. Liedtke
-

dodano: 16 lutego 2015

Rewelacja! Polecam! wątek zamknięty Wielokrotnie korzystałam z usług manicure i pedicure. Pani Łucja to...
~Aleksandra
1

dodano: 13 kwietnia 2014

Najlepszy Pediciur wątek zamknięty Jeszcze nigdy nie byłam u takiej perfekcjonistki,jesli chodzi o...
~kapol
-

dodano: 21 stycznia 2015

Najlepszy salon!!!! wątek zamknięty Jestem stałą klientką salonu kosmetycznego i jest w 100% godny polecenia....
~Wiktoria
-

dodano: 21 stycznia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry