Widok

Klub Żniżek - Praca

Czy ktoś tam pracował ? Firma ta co chwile wstawia ogłoszenia ? Możecie coś powiedźieć o ludziach jacy tam pracują, atmosferze, warunkach czy naprawde tak dobrze płacą ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli chodzi o klub zniżek to nie wiem ale mam koleżankę co pracuje dla Grupera więc pewnie będzie podobnie
ma swój rejon trójmiasta i sama różnymi metodami szuka firm, które chcą dać swoją ofertę na portalu, negocjuje z nimi warunki itp.
żeby dostać podstawę (nie wiem ile) musi mieć chyba conajmniej 15 takich firm w miesiącu + dostaje jeszcze jakiś procent od zysku grupera ze sprzedanych ofert tych jej firm

praca fajna o tyle że nie jest normowana, tzn. nie siedzisz w biurze tylko robisz z domu albo spotykasz się z klientami w terenie, ile czasu poświęcisz zależy od ciebie byle wyrobić to minimum
dzięki, za odpowiedź jeżeli to taka praca to nie ma szału ale w ogłoszeniu jest napisane o pisaniu tekstów więc chyba bardziej do biura niż na spotkania.
aaaaaa no to pewnie do tworzenia tekstów ofert
Pewnie tak, to taka chyba praca strasznie głupia pisać te teksty wymyślać jakieś chwytliwe teksty, z reszta ten serwis jest jakiś dziwny teraz MLEKO mają - strasznie głupie
Znowu znalazłem gdzieś ogłoszenie ze potzrbują pracownika to oszusci chyba!
Ktoś napisał o pracy, ja kupiłam tam karnet na siłownie i niestety nie dam rady go wykorzystac wiecie jak to jest z reklamacjami tam ?

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

do góry