Widok

Knajpa-dworek poza 3miastem?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny,
szukam jakiejs knajpy-dworku poza 3miastem,ale niezbyt daleko.weselicho ma sie odbyc na ok60osob, wymyslilam sobie ze tance i jedzonko powinno byc na jedej sali....jesli znacie cokolwiek odpowiadajace moim wyobrazeniem podzielcie sie informacjami...... dzieki:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podjedzcie do Zaścianka w Chwaszczynie, miłe miejsce i w sam raz na 60 osób. Podobno wesela organizowane tam są bardzo udane.
A jakies namairy moge prosic.....dzieki:)

zajrzuj na stronkę HOTELU BELOW

http://www.palac-below.com/index.php?faction=willkommen&sprache=pl

a także na stronkę DWORU MAGNAT

http://www.dwor-magnat.pl/main.php?sw=00

POZDRAWIAM

kurcze, na stronach Trójmiasta nie ma. Może któraś z dziewczyn ma namiary, bo ja tam byłam tylko raz i nie potrafie wytłumaczyć jak dojechac, to jest w lesie ........:)
poszukaj w internecie, to jest za kościołem, w lewo i w las, w zascianku jest naprawdę łądnie, te chcieliśmy tam miec ale mieliśmy już zamówione gdzie indziej. Jest tam duży kominek, fajny wystrój, ładny ogródek, dobre jedzenie i w ogóle fajnie, ale cen nie znam
Cytuje wypowiedz innej forumowiczki a propos ZAŚCIANKA

"Pan Tadeusz" - szałas myśliwski, ul. Wąska 21,
80-209 Chwaszczyno, tel.552-80-49

"Zaścianek" - jest częścią kompleksu "Pan Tadeusz"

Dojazd ulicą za kościołem przy rondzie w Chwaszczynie, albo przy
wylocie z Chwaszczyna na Żukowo ulicą Wąską w lewo.

Pozdrawiam

dzieki dziewczyny:D
my poczatkowo szukalismy czegos w 3miescie, bo kosciol upatrzony mamy w sopocie ale teraz doszlam do wniosku ze moze ten byc poza "miastem" :)

Cześc polecam dworek w Paraszynie znajduje sie za Wejherowem oto adres strony internetowej www.dworek-paraszyno.iq.pl Sami mamy tam wesele w sierpniu :)))))
Albo ta 'buda', nie pamiętam nazwy, chyba "Zaścianek"na trasie Zukowo-Kościerzyna (ładnie tam i dobrze dają jeść). Polecam.
Zawsze się tam zatrzymujemy jak jedziemy do domku letniskowego. Dla takich mieszczuchów jak my to idealna sprawa. Buziaczek
do góry