Widok

Knedle-Gdzie kupić?

Gdzie w Gdańsku można kupić knedle?
Proszę o odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale te z Lidla też skosztuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pampuchy/ parowce które są dostępne u mnie w sklepie pod domem i uważam że są naprawdę dobre - lepsze niż lidlowe (ale lidlowe na drugim miejscu więc też całkiem wysoko) sa produkowane przez firmę GRZEŚKOWIAK

http://www.agj.com.pl/files/image/Firmy_wspolpracujace/20110916_grzeskowiak_logo.jpg

już wczoraj będąc w sklepie spojrzałam dla Ciebie na firmę, ale oczywiście zapomniałam napisać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie doczytałam w przepisach różnicę (wcześniej wchodziłam z telefonu i nie miałam podglądu przepisów) czyli jednak nie pampuchy/parowce... zaspamowałam zatem trochę ;) niemniej polecam te grześkowiaka - jak na kupne naprawdę rewelacja!! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilka dni temu zrobiłam knedliki z przepisu znalezionego na "wielkim żarciu". Zamieściła go żona Czecha ;) która ciągle je robi :) ponoć nawet mrozi :)

wyszły dobre :) jednak zastanawiam się czy powinny być jakieś takie suche w konsystencji, po ugotowaniu? Nie nasiąkały sosem (gulasz). Tak dawno jadłam oryginalne, że już nie pamiętam... ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepsze (oczywiscie "kupne") tylko w biedronce, te z Piotra i Pawła się nie umywają ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie kupisz w sieciówkach houskovych knedlików
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
To do Czech.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry