Widok

Kochanka

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że jest ta zła bo rozwala małżeństwo. Przecież facet też jest winien.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Właśnie o to chodziło, czytałam tamten wątek i "powiem" Tobie,że też śmiałam się do łez. Olo,który chciał bić,Twoje krótkie teksty służące za kropkę nad '' i'' ,Pablito i kropki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
O dzieciach nawet nie wspominam, bo to dla nich dramat na całe życie, rozstanie rodziców. Ale to temat rzeka i może skupmy się na meritum.

Nie wyobrażam sobie życia z kimś, kto mnie zdradza, albo życia z kimś, kogo nie kocham, a jednak z nim żyję, mając kogoś na boku. A największą patologią, choć u mężczyzn możliwą mentalnie, kochać dwie kobiety jednocześnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ależ nie prowokuję! Właśnie napisałem, że nie wymieniam nicków, aby nie doprowadzać do sytuacji konfliktowej:) Co nie wyklucza tego, że gdzieś mogę wspomnieć o tym, skoro ktoś inny przywołał temat ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pontianac...no może i tak,ale jak ktoś ma jakieś przemyślenia to jednak jest to jakaś porażka i chyba pozostaje niesmak,w końcu zakładało się być ze sobą do końca swoich dni a tu klops
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
...i pulpet
:)))...w sosie grzybowym:P
inka - no pojechałaś po bandzie ;D
@inka - i do tego kopytka^^
Pontianac...czasem mi się zdarza,lubię takie ekstremalne sporty;)
I surówka z marchewki ;)....a ja jeszcze śniadania nie jadłam:P
no i narobiłaś...zgłodniałem ^^
@do autorki wątku
Zacznijmy od tego , że nie ma się czym chwalić , bycie kochanką żonatego to jest powód do wstydu raczej. Winni są oboje , warci siebie , i kochanka i mąż , ale bywa , że kochanka jest jeszcze gorsza niż niewierny mąż , bo często oprócz rozbicia rodziny nastawia kochanka przeciwko jego dziecku , na takie osoby mam tylko jedno określenie ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
:))))...A co ja mam powiedzieć?;)....idę do kuchni,zlustruję lodówkę i zacznę konsumpcję:D....zmykam
chyba wyruszę w miasto na jakiś dobry lunch^^
Jeśli kobieta nastawia mężczyznę przeciwko własnemu dziecku, to dla mnie przestaje być kobietą. Amen.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Halewicz
Zgadzam się z tym co napisałeś , zwykła ludzka przyzwoitość nakazywałaby najpierw kończyć jeden związek , a dopiero później zaczynać drugi . Niestety , są osoby , które nie znają takiego pojęcia jak przyzwoitość , i idą po trupach do celu , a jeśli są przy tym silne psychicznie to potrafią zrobić wszystko , aby tylko zdobyć osobę , którą sobie "upatrzyli" , i nie ma dla nich znaczenia , że zniszczyli komuś cały świat..
Halek..........
Tak, to prawda że w społeczeństwie egzystują kobiety, które są gotowe dosłownie na wszystko, aby osiągnąć swój cel, kosztem innych ludzi. Potrafią być bezwzględne, bezlitosne i wręcz czerpać radość z faktu, że osiągnęły swój cel niszcząc czyjeś szczęście. Taka chora satysfakcja...ale to już, w mojej ocenie są cechy psychopatyczne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczególnie, gdy zazdrosna lub mściwa kobieta, niszczy za plecami swojego ex, który chce sobie ułożyć życie od nowa
@Halewicz
Dokładnie , ale oprócz cech psychopatycznych chyba w grę wchodzi jeszcze to , ze taka kochanka musi mieć niskie poczucie wartości i jakieś kompleksy , i zdobycie żonatego faceta w jakiś sposób takiej chorej kobiecie podnosi ego , jest pewniejsza siebie wiedząc , że udało jej się zniszczyć coś takiego jak rodzina ... no ewentualnie jeszcze dla głupiego sportu takie coś się robi :/
@sam
Bzdury gadasz ;)
Zazdrosna ex? Jeśli mąż jest niewierny , to tak naprawdę raczej nie ma o kogo być zazdrosnym :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

Co myslicie na temat poligamii? (28 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (184 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

Czy feromony działają (92 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

do góry