Widok
sam/a wiesz jak wyglądają zakupy z facetem, który wyglada i pachnie...
Trzeba miec oczy dookola głowy... a ja przy tym potrafie ofukac i glosno zwrocic uwage zbyt bezczelnym paniom
obwachiwanie ma sens dopiero po kilku godzinach, gdy sie nuty przezra
ps
czyta sie Ciebie jak lebska babeczke i to jest naprawde mile
Trzeba miec oczy dookola głowy... a ja przy tym potrafie ofukac i glosno zwrocic uwage zbyt bezczelnym paniom
obwachiwanie ma sens dopiero po kilku godzinach, gdy sie nuty przezra
ps
czyta sie Ciebie jak lebska babeczke i to jest naprawde mile
Czego mam żałować? Młodość, spontan, niegrana namiętność i wolność :-D heh, tego też nie zrozumiecie. Wyszalalam się, nie będąc mężatką i teraz nie mam potrzeby flirtowania z kimkolwiek. Jestem przynajmniej szczera i niewiele mnie nie obchodzi zdanie "porządnych" pań mężatek, które jak odezwie się na forum jakiś pan, mało się nie posikaja z radości. "Chodź, chodź z nami do kina i na kawusie, nic ci się przecież nie stanie.."- to jest żałosne!
Hmmm...gdybym chciała sobie poflirtować to z pewnością znalazłabym sobie odpowiedni portal i nie ujawniałabym się z tym na publicznym forum trójmiasto.pl które może czytać cała moja rodzina z mężem włącznie;)....to mówię ja,"występna" mężatka;)
Proszę zauważyć,że jestem zalogowana a zdjęcie pochodzi z albumu rodzinnego więc moi bliscy,czyli najbardziej zainteresowane moją "występną" działalnością osoby mogą bez problemu odczytać treść rzekomych flirtów...tyle na ten temat i z mojej strony uważam sprawę za zamkniętą.
Proszę zauważyć,że jestem zalogowana a zdjęcie pochodzi z albumu rodzinnego więc moi bliscy,czyli najbardziej zainteresowane moją "występną" działalnością osoby mogą bez problemu odczytać treść rzekomych flirtów...tyle na ten temat i z mojej strony uważam sprawę za zamkniętą.