Widok

Koci hycel !

W okolicy ulic Księżycowej (na wysokości stawu), Jodłowej, Wrzosowej, Kalinowej od sierpnia zaczęły ginąć koty. Ktoś zrobił krzywdę naszym kotom i trzeba tego hycla zlokalizować, ponieważ zagraża innym kotom, jest to czyn karalny. Uwaga też na psy, ktoś rozrzuca zatrute jedzenie! Bądżcie czujni, jeżeli ktoś coś widział proszę o poinformowanie. To jest poważna sprawa!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18
Napisz coś ciekawszego. Słaby temat. Bardzo słaby.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
Podobno lisy lubią gonić koty, to plaga w Trójmieście
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nieprawda....stereotyp, lisy nie atakują zdrowych, dorosłych kotów. To czynnik ludzki, obserwujcie !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Alf też lubi gonić koty, Banino wymarzone miejsce dla Alfa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja proponuję nagrodę dla tego hycla łapiacego te zawszone smierdzące koty
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10
Myślę, że to Kaczyński
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Proszę pana wyżej aby się podemnie nie podszywać bonzo jest tylko jeden
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
100% Tusk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A może jego cierpliwośc się po prostu wyczerpała.... Nasza już też jest na granicy... Kocury schodzą się na naszą dzialkę (ogrodzoną), wyją, piszczą, nie można wytrzymać. Smród kocich odchodów wokół domu, kocie kupska przed schodami. Po prostu mamy dość. Dlaczego mamy ponosić koszty jakichś odstraszaczy i w ogóle zmagać się z tym problemem? Proszę o jakąś sensowną wypowiedź właścicieli kotów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Koty zaczynają marcować i robić małe kotki to wiedza wyniesiona z lekcji biologii i tak się dzieje w całym świecie zwierząt tak to Stwórca wymyślił
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kocurek wykastrowany, kotka wysterylizowana i po problemie : nie znaczą terenu, nie drą się po nocach i mają znacznie mniejsze tendencje do włóczęgi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak już gdzieś w świecie tak zrobili tylko zdaje się że zżera ich wszystko co się da

Niekoniecznie, u mnie wykastrowany kocur rządzi 30 kilogramowym psem jak prezes prezydentem, kot wyżera z psiej michy a kundel z rozpaczą na pysku czeka na swoją kolej a jak próbuje protestować to pazury w nos, zęby w ucho i szybciutko grzecznie wraca do kolejki oczekujących. Jak kot ma charakter zbója to i pozbawiony jajek da sobie radę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale od łapania gryzoni są kotki kocury podobno nie są łowne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój drań latem znosi pod drzwi od ogrodu po kilka myszy dziennie, co parę dni trafiał się kret. Być może kotka poluje lepiej, nie mam porównania, ale kastrowany kocur też daje radę, wytłukł wszystkie gryzonie w okolicy i ani my, ani najbliżsi sąsiedzi nie mamy najmniejszych problemów z myszami w domach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ktos cos pisal ze chinczyk ma powstac w Baninie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Smacznego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale to psów trzeba pilnować. Kot to same kości i sierść, niejadalny nawet dla Chińczyków.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podtuczą i przerobią
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ze szprotki nie zrobisz rekina, mój za chudy a żre jak Geslerowa.

To może chociaż na galaretkę

Inne tematy z forum Banino

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...

Stop fajerwerkami. (5 odpowiedzi)

Co za d....e od miesiąca,codziennie popołudniu, wieczorem dają o sobie znacć, używając...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

do góry