Widok

Kocie

BRAVO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszyscy o nas zapomnieli

chyba...
nikt nie dzwoni, nie pisze, nie przysyła kwiatów...

Bokele jak to zapiomneliui ???Ja Cię nie znam,,,,ale zareczam -nieważna plec-bym nie zapomnial!!! Co ty poiszesz za rzeczy???

pieporzone rzeczy itd, ale ...dobrta pisze nadal...i sprobuje bez bledow....Przeprzeacszamn .............Kiwdul zawsze sonbą Zawsze...ale wiem co robię I to wiedzcie , że wiem co robię!!!!!!!!!

Kiwdul

pijany piszesz lepiej niz normalnie.
moze pij caly czas?

poioszce nadal ale Ty PLAGYIACIE p[owinnienes popijac ze mna ........i tuo moze bycś inaczej mówiłłl do mnie...Bomoże byś miwe

prawgnąłłłłłbyyyyyyyyyb by byla pzryu nas Agnieszkakkkkkkkkka Boże jakie ja mamkm pieprzone zyucie111111111111!!!!!!!!!

on chyba serio jest pijany.?

?

nie i nie pyrzwepcvie mi że nie potrafie mowifc pisac wszytytko kedno-ale ja to robie dod sercaaa .....bo takiu

asń jeden z Prrzymorza mieojego kochanego i nigedy niwe zanienie mojqego gdanska na wadne inne miasto... ani moje morxze na zaden inntyą przestrzen za zadfne skarby, , , , chyba zesby to byla moja uUkochana dla niennnnnnnnnNiej zrobie wszystko chodcć tak mi byloby scięźżzko........................ Cholera źle ze mną ale bede pisałłłłłłłłłłłłłlm nadfal bo pieprze twe wszrytkiiie konwenazne itd ... Pprzeporaszam.....

uuuerwyuuuuuuuuuja teulko....././,nnnnnprodsze

prztytulinietak bardszdo poterezbyuje...........jedyunnie......Tylko

Posti

))): Tego już za wiele. Przedstawiasz mnie tu jako gruchę na krzywych nogach. Gdybyś nie była kobietą to bym Ci powiedział co nieco : #%@##$%^&*^#@%$#@@#$%%%@%^^%### . Masz to kodem !!!!!
P.S. może i jestem ciekaw ale sądzę , że blefujesz 100%

Fate

Ty jednak coś wiesz...... i kto to jest !!!!!! wrrrrrrrrrrr......
Ja też mam podejrzenia

KNN przytul sie do kaloryfera

.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (232 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry