Widok

Kocie

BRAVO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm?;)

nie mam tu żadnych znajomych..przysięgam

Plagiat...Człowieku!!!! Powiedz mi-co ja moge uczynić???!!!Jeżeli niczego nie wiem!!! No co???Powiedz mi człowieku!!!"lepiej

to do k.nędzy-POMÓZ MI, A NIE PISZ TAKICH BZDÓR!!!jESTES TU JEDYNY...TAKI DOJRZAŁY...tak, jak napisał Kot Filemon!!!No więc pomóz Plagiacie Dojrzały, a nie pieprz takich rzeczy niezrozumiałych(!!!)...
Wracam dopiero pojutrze...Praca.Wachta.

Kocie F.

...uwierz, że nierealne może zastępować realne...

A tutaj-ja przynajmniej-nie wmawiam nikomu, ze sie spełni i bedzie miał pełno PRZYJACIÓŁ!!!...to jedynie furtka(nawet taka gówniana wirtualna!), ale tez ona moze otworzyć nowe życie komus kto tego chce...i jest na te NOWE życie gotowy...Ale trzeba z tego swiata-w odpowiednim momencie -przejść do rzeczywistych ludzi...I nie zagubic się...Choć powiem Ci Kocie, ze jeżeli sie trafiło na LUDZI...na pewno taki CZŁOWIEK nie zaginie...bo-nie pozwola mu na to Ci -kiedys-wirtualni ludzie....

Kocie Filemonie....co Ty mówisz.........................to ja jestem w takim razie pieprzonym jaszczurczym potworem.......bo

sercem- parę razy...
Ile?
niezbyt pamietam...
pa Kotku...tak bardzo myślałem, że wraźliwym...
I jeszcze mam taka NADZIEJĘ...

Kocie Filemonie....co Ty mówisz.........................to ja jestem w takim razie pieprzonym jaszczurczym potworem.......bo

sercem- parę razy...
Ile?
niezbyt pamietam...

sercem- parę razy...
Ile?
niezbyt pamietam...

dobranoc KNN

wyśpij się

KNN a gdzie się ta wrażliwość wg Ciebie ujawnia??

W pieprzonej sieci??? Oczywiście mam na myśli treści osobiste, a nie pieprzenie o pogodzie i smacznym obiedzie.
Sieć stwarza złudne poczucie bliskości i porozumienia. A przecież to zawsze tylko pisanie do siebie i rozpaczliwa próba zrozumienia samego siebie. Słowa wędrują tylko w jednym kierunku.
Pisanie tutaj to samolubne dzielenie się tym, czego chcemy się pozbyć, co nas męczy w snach i co zmusza nasz mózg do wymiotów.
Pisanie to gest tchórza. Bo nie daje obrazu trzęsących się rąk autora, prawda?
A może to próba przypomnienia o własnym istnieniu? Najbardziej nienarzucające się narzucanie. "Piszę do ciebie", a w domyśle "bo chcę, żebyś mnie zuważył". Nie wysyłasz natrętnych maili, zeby coś przekazać, tylko, żeby byc obecnym w życiu tego, kto je dostaje.

No więc przyznaj, że piszesz nie ze względu na innych, ale ze względu na siebie.!

Na koniec dobiję Cię cytatem z KAfki:(bo nie ma tu Samotnej, która wynajduje cytaty) "Słowa są złymi alpinistami"
Komunikacja jest niemożliwa!!! Zrozum to

Kiwdul

staram sie jak moge.
i nie pozwole jej zaglaskac na smierc

Filemonie

nie zasluguje na cos takiego.

plagiat

:)

Kocie

Racja, Racja.. Racja... właśnie tak jest.

miXer

przypnij sobie śmigiełko wolności

Wer

No dobrze już dobrze Gruby, nie będę Cię nazywać grubym. a powinieneś wiedzieć, że kobiety lubią 'zbudowanych", nawet gdy mają troszkę krzywe (kowbojskie) nogi.Ciekawe hi hi jakie masz?? :))) Gr.
p.s. A rozmowny jesteś jak ten wagon. Chciałbyś się czegoś dowiedzieć? . UUUUaaaaaaa strasznie dziś rano .

O poranku

Świat pędzi dookoła,
w niwświerzej wolności,
A ja chciałbym mieć
Choć chwilę słabości.

Wszyscy

Wszyscy piszemy dla siebie, jeśli ktoś twierdzi inaczej to poprostu nie uświadomił sobie swoich motywacji. Jesteśmy poławiaczami akceptacji. A tak naprawdę też z powodu akceptacji próbujemy ratować samotną.

CZY próbujemy ratować samotną......
tego nie wiem....
może za mało w tym kierunku robimy...
a może przeciwnie, robimy za dużo.....
tego też nie wiem
ale wiem że nie można stać z boku i patrzeć i wzruszać ramionami.......
tak nie można...........

Nie

usprawiedliwiajcie sie przed samymi soba

Fate

Po prostu dziękuję ...za pewien kredyt zaufania(?)....
Z drugiej strony nie podchodzę do tego w ten sposób że tym razem też się nie uda....wręcz przeciwnie.....tak....to jest chyba to.....dziękuję... :)
Bez pospiechu...nic na siłę (szczególnie spotkania)...
Przemyślmy sobie teraz wszystko przez pewien czas...
Szczególnie ja sobie wszystko muszę poukładać wrócić do pewnej harmonii...("Każdy nowy dzień daje nam siłe"-Golden Life)...Potrzebuję tego....
W praktyce rzecz biorąc, to jedź do Mateblewa, a spotkamy się po niedzieli......tak to sobie właśnie myślę....
Ps. Abstrachując od wszystkiego-Jeeeeessssssttttttt!!!!
Barcelona w półfinale (z PAO 3:1!!!) ale Real też awansuje...pozdrawiam...miłych snów...

Inne tematy z forum Hydepark

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry