Widok
Kogo zapraszacie na wieczór panieński ?
Pytanie może i błahe, ale zastanawiam się czy zaprosicie na swój wieczór panieński koleżanki, które nie zostały zaproszone na wesele ? Co myślicie czy tak wypada ? Słyszałam różne głosy na ten temat i tak sobie o tym myślę. Na wesele mam zaproszonych tylko grono najbliższych znajomych.

Sprzedam suknię CAROLINE z Marietty rozmiar 42 wraz z bolerkiem i welonem !

na moim panieńskim była siostra, szwagierka, przyjaciółki oraz bliskie koleżanki, jedna z nich nie była proszona na wesele
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Niektóre pary organizują dodatkowe przyjęcia/spotkania , dla znajomych nie zaproszonych na wesele , ale nie zawsze czas na to pozwala , i tak sobie myślę, że taki wieczór panieński/kawalerski jest właśnie fajną okazją żeby zaprosić te koleżanki/kolegów lub dziewczyny/chłopaków z rodziny, którzy nie będą na naszym weselu.
Rzeczywiście to dobry pomysł, żeby potraktować wieczór panieński jak spotkanie wszystkich dziewczyn i tych które będą i tych których nie da się rady z różnych powodów zaprosić na wesele :) Nie wiem tylko czemu boje się jak będzie ten wieczór wyglądał :P Bo kumpela która mi go wyprawia ma przeróżne pomysły :)

zaprosiłam wszystkie bliske mi koleżanki, kuzynki... czyli tak na prawdę te, bez których nie wyobrażąłm sobie zabawy a jednocześnie właśnie te, których z różnych powodów nie było na weselu!!
w sumie było ok 16 dziewczyn (a chyba z 5 nie mogło).
zabawa była baaaarrrrdzo udana, co chyba zresztą tu kiedyś napisałam.
w sumie było ok 16 dziewczyn (a chyba z 5 nie mogło).
zabawa była baaaarrrrdzo udana, co chyba zresztą tu kiedyś napisałam.