Widok

Kok czy rozpuszczone

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam sie ile z was decyduje sie na upięcie koka w ten szczególny dzień?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej ja też sie zastanawiałam, ale postanowiłam zostać w rozpuszczonych wyprostowanych włosach, tak normalnie, dobrze sie wtedy czuję .
dori, a gdzie robilas fryzurke, mozesz mi podac tel i adres na emeila, prosze :))) bo szukam dobrego i sprawdzonego fryzjera

ja jestem zdecydowana na kok, definitywnie....
chciałam nawet załozyć diadem ale chyba jednak zrezygnuje.Moj przyszły mąz nie lubi loczków i ja tez. Muszę wybrać sobie coś w miarę fajnego prostegi i niezbyt zakręconego :)))
Ja własnie tak miałam francuskie loki rozpuszczone, pasna włosów z boków zebrane i upiete z tyłu I przod gładko z nasunięciem na czoło pasma włosów a tył rozpuszczony . Trzymało się idealnie

Ja mialam koka, a mam bardzo cienkie włosy. Rozwiazałam ten problem przypinajac sobie treske, ale tylko do koka. Nawet fajnie wyszło.
Takie treski najtaniej mozna kupic na hali w Gdyni, sa tam dwa sklepy. Polecam.
myślę że kok zawsze będzie wyglądal efektownie a rozpuszczone nie na każdych włoskach niestety...
Ja zdecyduję się raczej na upięte mam slub w sierpniu więc pewnie będzie ciepło no i cała noc hasania ;p więc w upiętych wygodniej :)

heja, ja tez mam dlugie i geste wlosy ale wlosy beda upiete na gorze glowy i spuszczone w dol - zakrecone na duze walki.
jeszcze nie wiem co dokladnie ale napewno nie kok.

na 100% kok! mam bardzo długie włosy, liczę się z tym, ze bede musiała duzo obciąć (teraz są za ciężkie na kok), ale nie wyobrażam sobie rozpuszonych włosów. zdecydowanie kok.
ja wlasnie jestem na etapie zastanawiania sie nad tym...
jedno i drugie na razie wchodzi w gre, ale w bardzo prostym wydaniu :)

do góry