Widok

Koksownik we Wrzeszczu

Opinie do zdjęcia: Koksownik we Wrzeszczu.
Czy koksowniki zdają egzamin, czy da się przy nich ogrzać?
Przejdź do galerii.

koksowniki, koksownik, mróz, zima

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koksownik we Wrzeszczu

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

lepiej marznac nie pawiany teraz to chociaz cieplej bedziecie mieli
nie doceniacie niczego
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

koksowniki,błazenada,ludzie mamy 2012 rok,przestańcie z tymi koksownikami.

jak to wygląda. w stanach widziałem cos takiego w gorszych dzielnicach w latach 80-tych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Boskie

Piękna mała architektura:) a do tego nie marznę czekając na tramwaj :PP
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Myślę, że zamiast koksowników, w XXIw., można zamontować parasole grzewcze.
Może są droższe od koksowników, ale estetyczniejsze i bez skojarzeń.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ludzie!Tylko ciągle na wszystko narzekacie lepiej się cieszcie ze miasto pomyślało o czymś takim a jak się komuś nie podoba nie musi się grzać i tyle!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

po dwudziestu latach odwiedziłam polskę ,normalnie jak bym się w czasie cofneła.

łzy w oczach i śmiech na ustach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

szkoda znajomego. widać na historie nie chodził jak mu koksownik z remontem kojarzy. Jakis nieobyty.. Radze mu troche historii i ciekawostek o swiecie wpoić :D. :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdańsk wygląda jak stolica slamsu.

mieszkam we wrzeszczu i juz mi nie jest do śmiechu.do pewnego czasu sie godziłam tu mieszkać ale teraz uciekam z tego slamsowatego fyrtelka na mieszkanie w Gdyni na nowym osiedlu z pięknym widokiem na morze. gdańszczanka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Wstyd to kraść

...piszesz bzdety jakich mało. Za komuny nie było lepszych i gorszych. Wszyscy byli równi, mieli PRACĘ a teraz co masz? Wielkie NIC, to że nosisz buty ADIDAS`A czy bluze NIKE to czujesz się dowartościowany bo w twoim środowisku szkolnym innych nie akceptują. Za komuny było wszystko na kartki i towaru w sklepach nie było i ludzie pieniądze mieli i co najważniejsze pracę, a dziś wszystko można kupić ale niestety nie stać Cię na to, musisz albo brać pożyczkę w banku albo bierzesz sprzęt na raty. Pomysł z koksownikami w mieście jest jak najbardziej dobry i Ja go popieram w 100%.
Często wypowiadają się ludzie o komunie tacy którzy albo robili w pieluchy albo ich na świecie nie było i nie mają pojęcia co znaczy komuna. Jak się czyta takie głupie i nie dojrzałe wypowiedzi to aż się nie dobrze robi, jak młodzi ludzie znają Historię Polski.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 11

I CO SIĘ DZIWIĆ ŻE LUDZIE TO POPIERAJĄ, BIEDA,DZIADOSTWO ,ŻEBRACTWO.

tak dzisiaj wygląda gdańsk.brud,smród,patologia,no i te koksowniki dały do ognia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

mam kurtke,buty zimowei kalesony,potrafię sie ubrać na taka pogodę,szpecący koksownik mi nie potrzebny,jest 2012 rok a tu wygląda jak po jakimkś pobojowisku.

ale wstyd.u ruskich pracuje często to widze takie klimaty.ale na zachodzie nie kumają totalnie o co chodzi z tym koksem.

polska też powinna już przestać się wygłupiać bo wstydowo się robi.

przyjechałem z włoch,patrze a tu normalnie jak w stanie wojennym.jade spowrotem na narty.nie chce mi się już nawet pracowac w tej śmiesznej polsce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Koksownik we Wrzeszczu

Przejdź do galerii.
do góry